(VIDEO) KRISTIJAN IMA KOMPLEKS NIŽE VREDNOSTI! Žestoki momak devedesetih Buca Džambas progovorio: Nudio sam mu ferku - NIKAD SE NIJE JAVIO!

Autor: Republika

Hronika

20.10.2020

08:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nesporazumi iz devedesetih!

RepublikaFoto: youtube.com/BALKAN INFO - Zvanični kanal
Kristijan Golubović i Buca Džamas

Jedan od retkih preživelih iz kultog filma "Vidimo se u čitulji" Ljubomir Manojlović, poznatiji kao Buca Džambas, rešen da je da raskrinka Kristijana Golubovića i kako kaže, "sruši mit" koji se godinama stvara oko imena žestokog momka koji danas učestuje u rijalitiju Zadruga 4.

Isporovociran time što ga Kristijan pominje i proziva u brojnim javnim nastupima, Manojlović je u intervjuu za Balkan info istakao da je Golubović iskompleksirana ličnost.

- On ima kompleks niže vrednosti. To što on mene proziva, to je glupost. Hoću da srušim mit o njemu, da bi ljudi znali istinu - rekao je Džambas.

 

 

Prema Džambasovim rečima, iako se u javnosti predstavlja kao žestok momak, Golubović je svojevremeno pobegao sa mendana koji mu je ponudio.

 

- Rekao sam: "Dobro, ajde, vežbaj, pa me zovi", i nikad me nije zvao - naveo je Manojlović.

Pored ostalog, on je ispričao da tokom turbulentnih devedesetih godina, kada je kriminal na ulicama Beograda cvetao, nikada nije radio niti jednu "kombinaciju" sa Golubovićem.

- Hteo je da bude Alkapone, da bude Rambo, a samo je probleme pravio. Nikad on sa nama nije radio nikakve poslove. Nikakve kombinacije, i hvala bogu što nismo. Zbog njega nisam mogao da imam devojku, jer koja devojka će da bude sa mnom kad vucaram budalu - rekao je između ostalog Džambas.

Šta je još rekao, pogledajte u video snimku.

 

Ko je Buca Džambas?

RepublikaFoto: youtube.com/BALKAN INFO - Zvanični kanal

Buca Džambas jedan je od retkih preživelih iz kultnog filma "Vidimo se u čitulji". Nadimak je bio poznat na vrelom beogradskom asfaltu devedesetih. Za vreme svog boravka na tom terenu stekao je poštovanje, jer se znalo da se radi o momku koji je pravedan, ali koji nikome ne ostaje dužan. Buca je oduvek bio okrenut sportu, karijeru je započeo kao bokser, u BK Crvena Zvezda je došao 1983. kao takmičar, a tamo je i dan danas funkcioner kluba. Mnogi njegovi prijatelji iz detinjstva su poznati žestoki momci od kojih neki nisu dočekali da živi "izađu iz posla". Nesporazume je voleo da rešava na starinski način - pesnicama, "na fer". Iza njega je mnogo tuča i avantura, koje se i dan danas prepričavaju. Poznato je da je i Bucin brat Zoran Manojlović Kiza bio uvek tu za svog brata, on je javnosti poznat kao svetski šampion u boksu, a danas uspešan sportski radnik. Opasnih devedesetih na čelu zvezdarskog klana bio je Sredoje Šljukić, a Bucini poznanici su i Željko Rutović, Srđan Adžemović, Osman Karić itd. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading