OTAC U NEVERICI: MIGRANTI MI PREBILI SINA! POLOMILI MU KOSTI, JEDVA PREŽIVEO

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemanja Deletić (23) brutalno je prebijen u subotu uveče oko 23.30 u Tošinom bunaru u Beogradu, kada ga je grupa od oko pet-šest migranata napala s leđa da bi mu ukrali mobilni telefon. Njemu je nakon pet minuta mučkih batina slomljena hrskavica, kao i kost nosa i kost jagodice, obe na dva mesta, a dobio je i potres mozga, dok od šutiranja u bubrege ima krv u mokraći.

Foto: Privatna arhiva
Nemanja Deletić

Otac nedužno pretučenog mladića ispričao je za naš list šta se desilo kobne večeri.

- Moj sin je u subotu uveče otpratio devojku, a onda na stanici u Tošinom bunaru čekao autobus i razgovarao na telefon. Odjednom se iza njega stvorila grupa migranata kojih je bilo pet ili šest. Seća se samo da su dvojica bila u belim jaknama, a jedan u ružičastoj. Udarili su ga u glavu s leđa i on je pao. Odvukli su ga do obližnjeg žbuna i krvnički udarali rukama i nogama svuda po telu, iako su hteli samo da mu uzmu telefon - opisuje Goran Deletić za Srpski telegraf.

On kaže da mu je sin rekao da mu je telefon ispao na travu kada je oboren, a migranti to nisu videli, pa su ga i pretresli.

Foto: Privatna arhiva

- Videli su da nema telefon, a tada se tu našao i jedan dečak od 15 godina i počeo da viče na njih, dok su se ostali ljudi sa stanice razbežali, pa su rešili polako da se udalje ka sportskoj hali Vizura, a sledeći prolaznik koji je naišao je pozvao policiju i hitnu - objašnjava otac mladića.

Mog Nemanju (23) napala je grupa migranata koja ga je oborila na zemlju i nemilosrdno šutirala iako im je cilj bio samo njegov telefon, kaže Goran Deletić

Nesrećni Nemanja zbrinut je u Kliničkom centru na maksilofacijalnoj hirugiji s prelomima hrskavice, nosa i jagodične kosti, a zbog velikog otoka na nosu iz kojeg mu konstantno ide krv, lekari još uvek ne mogu da obave operaciju u kojoj će mu ugraditi pločicu u nos.

U NJIMA JE ZLO

- Zahvalan sam bogu što mi je sin preživeo, ali sam siguran da ne bi da su imali šipke, i bez oružja su ga jedva ostavili živog. Ne razumem zašto su to uradili mom detetu, šta im je on skrivio? Kakvo je to zlo u njima da nekome koga ne znaju lome kosti samo da bi mu uzeli telefon? Samo se nadam da će ih što pre uhapsiti dok još neko ne nastrada. Inspektori su mi rekli da će ih naći po snimcima sa sigurnosnih kamera, a sin mi je rekao da bi mogao da prepozna dvojicu - zaključuje naš sagovornik.

Foto: Privatna arhiva

Podsetimo, napad na Nemanju je četvrti po redu od četvrtka od migranata, samo što je posebno iznenađujuća lokacija u Tošinom bunaru jer su se svi prethodni odigrali u centru grada.

Rade pesnice, sevaju noževi

U subotu uveče jedan Marokanac (26) nožem je izbo Alžirca (37) u parku kod Ekonomskog fakulteta i ubrzo je uhapšen, dok je povređeni prošao s lakšim povredama.

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen

Iste večeri na stepeništu ka Brankovom mostu četvorica migranata napala su devojku K. S. (19) prvo verbalno, a onda su je izudarali pesnicama u glavu. Ona je zbrinuta na VMA, a napadači su ubrzo uhapšeni.

Samo dva dana ranije, u Sremskoj ulici napadnut je mladić S. V. (24) iz Crne Gore, koji je takođe izboden nožem, a njegov napadač sa Bliskog istoka je ubrzo pronađen, a momak zbrinut u Urgentnom centru.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Djovani

20.10.2020 11:28

Ko su ti Migranti? Ti Migranti su Islamisti ,oni koji naseljavalju Hriscanske zemlje ruseci Hriscanstvo i nametanje svoje Islamske Kulture.Zar dati nekom Demokratiju koji ce sutra dan da vam bude neprijatelj BR.1 nama i nasoj deci? Francuska se suocava sa velikim problema Islamistickim Emigrantima koji su neki sad i rodjeni u FR. imaju drzavljanstvo.Nemacka je na udaru pa i ostatak Evrope ,Evropa se Islamizuje sto je cilj Erdogana i Islamskih zemalja.

Slobodan

20.10.2020 16:28

@Djovani - Да је успео да се одбрани, дечко би вероватно сада био у затвору због наношења телесних повреда мигрантима.