Smailu su brutalno ODSEKLI GLAVU i zamotali u najlon kesu, a njegovoj sestri je sada određen pritvor zbog dilovanja DROGE!

Autor: tanjug.rs, republika.rs

Hronika

19.10.2020

12:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Specijalni sud u Beogradu odredio je pritvor do tri meseca za sedmoro pripadnika organizovane kriminalne grupe koja se tereti za dilovanje različitih vrsta droge, putem pakovanja droge na unapred obeleženim mestima gde su je kupci preuzimali i ostavljali novac.

RepublikaFoto: MUP
Foto: Ilustracija

Saneli Tarić (22) je, u skladu sa predlogom tužilaštva, određena je mera zabrane napuštanja stana uz elektronski nadzor (kućni pritvor uz nanogicu).

Ona je rođena sestra Smaila Tarića, kome je pre 12 godina odsečena glava u Karađorđevom parku, a telo raskomadano, pa zapaljeno.


Pritvor je određen Petru Ristiću, Urošu Dimiću, Dušanu Budrovcu, Nebojši Petkoviću, Slobodanu Ðeriću, Mladenu Gvozdenoviću i Jeleni Radisavljević, koja je inače Ristićeva supruga.

Porptarol suda Tatjana Tešić precizirala je za Tanjug da im je sudija za prethodni postupak odredio pritvor zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da bi mogli da utiču na svedoke i da bi u kratkom roku mogli da ponove krivično delo.

 
Foto: instagram.com/printscreen
Sanela T.


Oni se terete za udruživanje radi vršenja krivičnih dela i neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, rečeno je Tanjugu u tužilaštvu nakon njihovog saslušanja.

Ova grupa uhapšena je u krajem prošle sedmice po nalogu Tužilastva za organizovani kriminal kada je prilikom pretresa osam stanova i četiri vozila koja su koristili, pronađeno 14 kilograma amfetamina, oko 1.7 kilograma heroina, manja količina kokaina i oko tri kilograma smese za mešanje.

Pronađena su i tri pištolja, oko 50 komada municije, 28.000 evra za koje se sumnja da potiču od prodaje droge kao i tri motorna vozila.

Sumnja se da je ova grupa od februara ove godine do 15 oktobra u Beogradu i drugim gradovima Srbije prodavala heroin, kokain i amfetamin, tako štu drogu u staklenim i plastičnim posudama zakopavala na unapred obeleženim mestima gde su je kupci preuzimali i ostavljali novac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading