NESTAO VLASNIK LUKSUZNE BEOGRADSKE TERETANE: Jovo otišao na piće i više se nije vratio!

Autor: A. P.

Hronika

19.10.2020

04:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fitnes instruktor i vlasnik teretane iz beogradskog naselja Lekino brdo Jovo Kecman (51) nestao je 24. septembra. Njegova očajna prijateljica koja se javila na kontakt telefon teretane otkrila je za Srpski telegraf da je Kecman bio užasno uznemiren poslednjih dvadesetak dana.

RepublikaFoto: Srpski telegraf
TREBALO DA SE NAĐE SA PRIJATELJEM Jovo Kecman

- Jovo je uvek bio miran i staložen, ali primetila sam da je poslednje dve-tri nedelje bio uznemiren i nekako drugačiji nego obično. Međutim, on je negirao da je došlo do promene njegovog raspoloženja i nije priznavao da ima bilo kakav problem. Pitala sam ga: "Jovo, šta ti je? Je l' sve OK", a on je govorio da jeste, bez priznanja da ima bilo kakav problem - rekla je Kecmanova prijateljica za Srpski telegraf.

I sama preplašena od ishoda i mogućnosti da se nešto loše desilo njenom dečku, ova Beograđanka ne želi da je imenujemo, ali ističe da joj nije poznato da se Jovo Kecman zamerio nekome ili mu dugovao novac.

- Jovova porodica s kojom i živi na Lekinom brdu u totalnom je haosu od njegovog nestanka. Njegov otac je strašno utučen i uznemiren. Sve smo pokušali i kontaktirali smo sa svim njegovim prijateljima, ali nema ni traga ni glasa o njemu. I policiji smo rekli da on ne duguje nikome novac i da nije imao neprijatelje, koliko je nama poznato - istakla je naša sagovornica koja je faktički pre nestanka poslednja i videla Kecmana.

- Oko sedam uveče tog prokletog dana mi je rekao da ide da se vidi s nekim drugom u Malom Mokrom Lugu, gde ga je kamera i snimila u glavnoj ulici. Mislila sam da ide na piće i da će kući da se vrati. Jovo je tada na sebi imao crnu majicu i braon-sive pantalone. Gde je otišao i s kim, to ne znamo, ali se i dalje nadam da će se pojaviti živ i zdrav - rekla je Kecmanova prijateljica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dr Ferdinand

19.10.2020 05:14

On ima 51 godinu a njegov tata vozi Porsche.