KRIO 137 KILOGRAMA DROGE U PRIKOLICI: Uhapšen diler na graničnom prelazu Vatin

Autor: Tanjug, Republika

Hronika

18.10.2020

12:18 >> 14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštilo je danas da su na graničnom prelazu Vatin uhapsili P.J. (20) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Pipadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave granične policije, u saradnji sa Upravom carine zaplenili su 137 kilograma marihuane na Graničnom prelazu Vatin, u teretnom motornom vozilu „man“ kojim je upravljao osumnjičeni.

Droga je bila sakrivena u podu prikolice, spakovana u 130 paketa.


Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Pančevu, navodi se u saopštenju MUP-a.
 

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović pohvalio je pripadnike Uprave granične policije koji su na Graničnom prelazu Vatin zaplenili oko 137 kilograma narkotika.

- Želim da se zahvalim načelniku i pripadnicima Uprave granične policije koji su od početka godine na graničnim prelazima sprečili krijumčarenje i zapenili oko 620 kilograma različitih vrsta narkotika. Oni su svojim predanim radom i u ovoj godini, u kojoj smo se suočili sa korona virusom, pokazali apsolutnu posvećenost borbi protiv kriminala i zaštiti granica naše zemlje - rekao je Stefanović.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading