Velika akcija novosadske policije: Zaplenjena droga i arsenal odužja

Autor: Tanjug.rs, republika.rs

Hronika

17.10.2020

17:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija u Temerinu i Baču zaplenila je više vrsta narkotika, oružje i municiju i uhapsila Temerince D. B. (40) i DŽ. Š. (47), dok će protiv još dvojice meštana Bača od 30 i 28 godina, podneti krivične prijave.

RepublikaFoto: MUP Srbije
Foto: Ilustracija

U saopštenju novosadske policije precizira se da se D. B. i DŽ.Š. sumnjiče za krivično delo neovlašcena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, dok će protiv Bačana prijava biti podneta za isto krivicno delo, kao i za nedozvoljenu proizvodnju, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Pretresom stana u Temerinu, u kome neprijavljeno boravi D. B, policija je pronašla ukupno 33,64 grama amfetamina, 150 tableta sa liste psihoaktivnih supstanci, manju količinu heroina i marihuane i opremu za razmeravanje narkotika.


Kod DŽ. Š, koji je zatečen u tom stanu kako konzumira drogu, policija je pronašla 32 paketića heroina, navodi se u saopštenju objavljenom na sajtu MUP-a.

D. B, kome se na teret stavlja i krivično delo omogućavanje uživanja opojnih droga, određeno je zadržavanje do 48 sati i biće priveden Višem javnom tužiocu u Novom Sadu.

Za DŽ. Š. je bila raspisana sudska poternica pa je sproveden u Okružni zatvor u Novom Sadu.

U Baču je policija u stanu dvojice pomenutih meštana pronašla oko 58 grama amfetamina, 11,60 grama marihuane, 372 tablete sa liste psihoaktivnih supstanci, gasni pištolj i ukupno 40 metaka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading