PREOKRET! Šarac ipak ŽIV: Lekari ga vratili iz MRTVIH, ali je i dalje u ŽIVOTNOJ OPASNOSTI

Autor: telegraf.rs, republika.rs

Hronika

17.10.2020

17:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Šarac (35) upucan je danas oko 16 sati na parkingu tržnog centra "Ušće" na Novom Beogradu. Kada se približavao vozilu, napadač je zapucao na njega. Šarac je pao, a ubica je pobegao sa lica mesta. Iako se prvo pojavila informacija da je Šarac preminuo po dolasku u bolnicu, lekari su uspeli da ga reanimiraju i on se trenutno nalazi u jedinici Intenzivne nege. Njegovo stanje je veoma teško

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Foto: Ilustracija

Pucnjava se dogodila u garaži prometnog tržnog centra na Novom Beogradu i upucan je u trenutku kada je prilazio automobilu. Napadač, kojeg su snimile sigurnosne kamere, na sebi imao crvenu jaknu, kačket i masku.

Ispalio je dva hica Šarcu u glavu i potom pobegao pešaka. Tokom bega odbacio je pištolj na izlazu iz garaže. Na lice mesta su brzo stigli policija i služba Hitne pomoći koja je zbrinula povređenog muškarca i prevezla u Urgentni centar. Kako Telegraf.rs saznaje, Šarac se nalazi u teškiom stanju i lekari se bore za njegov život

Tržni centar je bio zatvoren oko 15 minuta, a policajci su uzeli snimke sa sigurnosnih kamera koji bi trebalo da pomognu u rasvetljavanju pucanjve, budući da je taj deo pokriven kamerama.

Takođe će se proveriti kojim ulica se Šarac dovezao do tržnog centra jer se pretpostvalja da ga je neko pratio sve vreme i o njegovom kretanju obaveštavao napadača koji je kasnije pucao u njega u garaži.

To je inače treći put da se Šarac našao na meti u proteklih 26 meseci.

Jučerašnja pucnjava nije prvi put da se Šarac našao na meti, ali je prethodna dva puta spletom, po njega srećnih okolnosti sačuvao glavu. O njemu se prvi put podrobnije pisalo u avgustu 2018. kada je na kuću bivšeg košarka Vukašina Vuleta Avdalovića bačena bomba.

Šarac i Avdalović su bili prve komšije pa istražitelji nisu odbacili mogućnost da je bombaš omašio kuću.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading