VEĆ DVA PUTA POKUŠALI DA GA UBIJU! Šarcu je bio zet Nebojša Marković ubijen na Banovom brdu, a i njegov komšija Avdalović bio pogrešna meta!

Autor: Republika

Hronika

17.10.2020

15:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Šarac u koga je pucano danas u Beogradu je zet ubijenog Nebojše Markovića! Marković je 2019. godine likvidiran na Banovom brdu, kao pogrešna meta, a još tada se pisalo da je zapravo Šarac bio prava meta. Za to ubistvo tereti se Čaba Der!

RepublikaFoto: pink.rs/printscreen
Foto: Ilustracija

Naime, izrešetani Nebojša, bio je zet prave mete, Aleksandra Šarca, kog izvesna kriminalna banda pokušava da likvidira već neko vreme, ali ne uspeva.

Podsećanja radi, u sličnom pokušaju ubistva Aleksandra, 5. avgusta 2018. godine, pre tačno pet meseci bila je bačena bomba, ali na pogrešan auto, pa je u vazduh dignut džip bivšeg košarkaša Partizana Vuleta Avdalovića, ali se i taj napad ispostavio kao pogrešan.

Ispostavilo se da meta nije bio Vule, već njegov komšija sa debelim kriminalnim dosijeom, Aleksandar Šarac.

Aleksandar Šarac, poznat je i srpskoj i italijanskoj mafiji, kao počinilac nekoliko krađa u stilu "Pink Pantera". On je skoro izašao iz zatvora, a ostalo mu je da odleži još dve godine.

Šarac je prema nezvaničnim saznanjima, pre dve godine u Italiji osumnjičen da je prilikom pljačke zlatare otuđio nakit vredan više stotina hiljada evra.

Juvelirnica je poharana od strane dvojice lopova: prvi je ušetao u objekat i predstavio se kao kupac. Prodavačicu je engleskom jeziku zamolio da mu pokaže dragulje, a kada je ona otišla do prostorije sa sefom, kraljivac je je sustigao, oborio na pod i vezao joj ruke. Drugi je potom ušao u zlataru i sa saučesnikom izneo sve iz sefa u nekoliko torbi. Radnju su napustili mirno, kroz glavni ulaz.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading