(FOTO) NIŠLIJE I PIROĆANCI IZA REŠETAKA: Uhapšene dve kriminalne grupe, dilovale HEROIN, juri se za još dva člana

Autor: Tanjug, Republika

Hronika

15.10.2020

17:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je u saradnji s Tužilaštvom za organizovani kriminal i BIA u odvojenim akcijama na teritoriji Beograda i Niša zaplenila 4,6 kilograma heroina i uhapsila pet pripadnika dve organizovane kriminalne grupe.

Lisice (Ilustracija)

U prvoj akciji uhapšeni su V. Ð. (1983) iz Pirota, D. V. (1964), B. S. (1979) i V. G. (1982) iz Niša, dok je u drugoj uhapšen J. G. (1984) iz Niša, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela udruživanje radi vršenja krivičnih dela i neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Sumnja se da su oni u dužem vremenskom periodu preprodavali heroin na teritorijama Niša, Pirota i Beograda.


Osumnjičeni V. Ð. se tereti da je organizovao jednu kriminalnu grupu čiji su pripadnici D. V., B. S. i V. G., a kod njih policija je pronašla ukupno četiri kilograma heroina.

U drugoj akciji, u kojoj je zaplenjeno 600 grama heroina, uhapšen je J. G. osumnjičen da je organizovao kriminalnu grupu za čija dva člana policija intenzivno traga.

 
 



Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivične prijave, biti privedeni nadležnim organima.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading