ISPOVEST KASKADERA UROŠA ĆERTIĆA: U zatvoru sam pisao hitove sa Rastom

Autor:

Hronika

16.10.2020

03:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Kaskader, glumac i rijaliti-zvezda Uroš Ćertić pušten je u sredu po podne iz pritvora u Okružnom zatvoru u Beogradu, gde je bio od 30. septembra zbog nelegalnog posedovanja pištolja kojim je, navodno, pretio radniku obezbeđenja u banci, saznaje Srpski telegraf. Ćertić je iz pritvora izašao u tajnosti i povukao se u ilegalu, a za Srpski telegraf kaže da mu u zatvoru nije bilo strašno, ali da mora da bude malo sam sa sobom.

Foto: Privatna arhiva
Uroš Ćertić

- Brojne neistine su napisane o mom hapšenju. Istina je da sam se 29. septembra sam prijavio inspektorima u stanici u Ulici Majke Jevrosime, ali o slučaju zbog postupka koji se vodi protiv mene ne smem da pričam - rekao je kaskader.

 

Ćertić je u pritvoru vreme prekraćivao druženjem sa reperom Stefanom Đurićem Rastom, koji je uhapšen 2. oktobra, kad je policija kod njega pronašla više od kilogram skanka.

Nedostajali su mi sin i devojka

Foto: ST/N. PANČIĆ

Ćertić je priznao da je imao i teške momente u zatvoru, a to su bili trenuci kada bi ga savlada tuga što nije sa sinom, kojeg je dobio 1. juna sa dugogodišnjom devojkom Ivanom Papić.

- Moj sin Nikolas i Ivana su mi najviše nedostajali, ali više nas ništa neće razdvojiti na ovaj način - samouvereno kaže kaskader.

- Odlično se osećam. Trenirao sam svaki dan, a u prekraćivanju vremena mi je pomagalo i druženje sa Rastom. Bili smo cimeri u karantin-hodniku u 30. krilu Centralnog zatvora. Rasta je u sobi 15, a ja sam bio u sobi 12, delilo nas je pet metara. Često smo u šetnji bili zajedno, svaki drugi ili treći dan sa još jednom osobom. Delili smo kantinu i šalili se na svoj i tuđi račun. Nije nam bilo dosadno - ispričao je Uroš, dodavši da uhapšeni reper planira da ga angažuje ubrzo po izlasku na slobodu, o kojoj su do juče zajedno maštali.

Foto: printscreen/instagram
Stefan Đurić Rasta

- Svima koji su u zatvoru jeste glavna želja da što pre postanu slobodni. Međutim, Rasta i ja smo smišljali pesmu koja će, siguran sam, postati megahit jer su se spojile neverovatne energije i još ću da budem jedan od glavnih aktera u spotu za tu pesmu i izvešću neviđene kaskade - otkriva Ćertić, koji je u filmsku biografiju upisao saradnju s velikim holivudskim zvezdama, između ostalog, i sa Selmom Hajek i Pirsom Brosnanom.

Tuča u rijalitiju

Foto: Privatna arhiva

Pre tri godine Uroš Ćertić bio je učesnik rijalitija "Zadruga", gde je zadobio udarce od Mikija Đuričića, ali je odoleo da mu uzvrati, iako je bio isprovociran.

- Nema niko ništa da jede, gladni svi ko kerovi - rekao je Miki, a Ćertić je na njega prosuo hranu iz konzerve, rekavši: "Evo, ako si gladan, jedi, stoko debela!" Miki je tada nasrnuo na kaskadera, ali je obezbeđenje sprečilo dalju tuču.

Inače, Uroš Ćertić je lišen slobode 29. septembra, nakon što je u prepirci s radnikom obezbeđenja u banci u Ulici Džordža Vašingtona u Beogradu izvadio pištolj i pretio mu, a onda oružje bacio u kantu za đubre ispred banke. Radnik banke je slučaj prijavio policiji koja je pronašla pištolj i na njemu Ćertićeve DNK tragove. Nakon saslušanja u tužilaštvu, kaskaderu je određen pritvor do 30 dana, iz kojeg je pušten nakon saslušanja radnika obezbeđenja banke. On će se u daljem postupku braniti se sa slobode za delo za koje može biti kažnjen od dve do 12 godina zatvora.

 

 

Komentari (0)

Loading