DETALJI UŽASA U SMEDEREVSKOJ PALANCI: Evo kako se branio mladić koji je uhapšen zbog silovanja i pljačkanja starice (77)!

Autor: informer.rs, Republika

Hronika

14.10.2020

13:14 >> 13:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Palančanin M.Š. (29) koji je uhapšen pod sumnjom da je opljačkao i silovao sedamdesetsedmogodišnju staricu, biće zadržan u pritvoru, potvrđeno u Višem javnom tužilaštvu u Smederevu.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

- Kako je reč o povratniku koji je ranije bio osuđivan, sudija za prethodni postupak prihvatio je naš predlog da se osumnjičenom odredi pritvor do 30 dana. Odluka je doneta sa obrazloženjem da postoji mogućnost da ponovi krivično delo, ali i zbog mogućeg uticaja na svedoke – rečeno je u Višem javnom tužilaštvu.

Kako se nezvanično saznaje, osumnjičeni je saslušan i u tužilaštvu je sve negirao.

- Ne spori da je bio u njenoj kući, ali negira i pljačku i napastvovanje starice, odnosno oba krivična dela koja su mu prijavom stavljena na teret – navodi izvor blizak istrazi.

U tužilaštvu je potvrđeno da sada sledi saslušanje oštećene, kao i svedoka, odnosno osobe koja je slučaj prijavila policiji. Očekuju se i nalazi lekara i ginekologa na osnovu kojih bi trebalo da se utvrdi stepen povreda nesrećne žene.

Podsećamo, M. Š. (29) iz Smederevske Palanke uhapšen je u ponedeljak, nakon prijave da je u noći između 11. i 12. oktobra upao u kuću nepokretne starice koja živi sama, zadao joj vise udaraca, uzeo iz njene torbe 5.000 dinara i silovao je, što je policiji prijavio njen brat, koji je došao da je obiđe. Uhapšen je pod sumnjom da je počinio krivična dela razbojništvo i obljuba nad nemoćnim licem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading