Mladić izboden nožem u tuči u Prokuplju: Pokušao da razdvoji zavađene grupe pa nastrado nevin

Autor: kurir.rs, republika.rs

Hronika

14.10.2020

08:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U tuči koja se tokom noći dogodila u prokupačkom naselju Carina, više osoba je povređeno, a jedna je zadobila teške telesne povrede koje su joj nanete nožem. Reč je o M.V. (29) iz Prokuplja, koji je u stvari, pokušao da razdvoji one koji su se tukli.

Foto: Ilustracija

- U prokupačkoj bolnici, primljene su tri osobe, od kojih je M. V. nakon dijagnostike prevezen u niški Klinički centar zbog ozbiljnosti povreda koje je zadobio. Pored njega primljen je B.I. koji je upućen kod hirurga i M.K. koji je nakon ukazane pomoći otpušten na kućno lečenje, potvrđeno nam je u bolnici u Prokuplju.

Kako smo saznali, tuča se dogodila na ulici između više osoba. Zatim je nastavljena u kući jednog od učesnika, a M.V. je pokušao da razdvoji učesnike. U jednom trenutku, neko od učesnika je izvadio nož i zadao prvo više uboda M.V. koji je najgore prošao u ovom događaju, piše Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading