(VIDEO) UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ! Automobil u punoj brzini udario ženu dok je prelazila pešački, od siline udarca letela 10 metara!

Autor: Republika

Hronika

13.10.2020

13:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U teškoj saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila sinoć ispred fabrike Proleter u Ivanjici povređena je radnica ovog preduzeća Ivana Ć. Lokalni mediji objavili su uznemirujući snimak na kom se vidi kako je nesrećna žena nakon udarca letela kroz vazduh više od 10 metara!

RepublikaFoto: youtube.com/Info LIGA Ivanjica

Kako prenosi InfoLiga, na Ivanu Ć. je naleteo automobil dok je na pešačkom prelazu prelazila ulicu.

Na jezivom snimku vidi se kojom silinom je nesrećnu ženu udario automobil pa je odletela nekoliko desetina metara dalje i umalo pala pred drugi automobil koji je srećom na vreme stigao da zakoči.

Ženi je u pomoć odmah potrčao slučajni prolaznik i vozač drugog automobila pred koji je praktično pala. Vozač koji ju je pokosio produžio je dalje!

Prema nezvaničnim informacijama, Ivana Ć. je zadobila višestruke prelome i nalazi se u bolnici u Beogradu, ali je van životne opasnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading