ZORAN ĆE BITI OSLOBOĐEN ZA UBISTVO!

Autor:

Hronika

01.11.2017

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dokazi koji su dosad prikupljeni u istrazi koja se vodi protiv Zorana Marjanovića (39), osumnjičenog za ubistvo supruge Jelene Marjanović (33) 2. aprila 2016, a u koje su odbrana i porodica nastradale imale uvid, nisu čvrsti da bi Marjanović završio na robiji, smatraju naši sagovornici. Do sada nije pronađen krunski svedok koji je video zločin, nema oružja kojim je ubijena pevačica i nema priznanja krivice. Za sada su jedini dokazi zbog kojih je Zoran Marjanović uhapšen krv i blato pronađeni na njegovim farmerkama i njegov DNK nađen na glavi mrtve pevačice.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Zoran Marjanović

U naredbi za pokretanje istrage protiv Zorana Marjanovića stoji scenario da je muž pevačice ostavio dete na nasipu, odjurio u pravcu supruge, ubio je tvrdim predmetom i njeno telo ostavio u kanalu. Prema rečima naših sagovornika, međutim, ukoliko i dođe do podizanja optužnice, slučaj Marjanovića će pasti na sudu jer za sada nema ključnih dokaza koji bi ga doveli u vezu sa zločinom.

Kako CIA planira da sruši Vučića?

Kako je Čeda izbegao metke u jednom prestoničkom kafiću?

Kako su deca primila pokvarene vakcine?

Još jedan razvod na estradi: Ana i Rasta pred brakorazvodnom parnicom?

Odgovore na ova ali i mnoga druga pitanja pročitajte u štampanom izdanju Srpskog telegrafa za 2. novembar 2017. kao i na portalu Republika.rs.

Foto: Srpski telegraf

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading