Ivan T. patio od ŠIZOFRENIJE? Pod uticajem lekova umislio da ga VATROGASCI proganjaju pa se bacio sa 12.sprata

Autor: blic.rs, republika.rs

Hronika

10.10.2020

08:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beograđanin Ivan T. (52), koji je 6. oktobra pao naočigled vatrogasaca sa nadstrešnice terase sa 12. sprata zgrade u Pančićevoj ulici na Dorćolu, bio je pod uticajem lekova za smirenje.

RepublikaFoto: Republika
Foto: Ilustracija

Ivan je, prema rečima njegovog brata, imao maniju gonjenja, a istraga još čeka toksikološki nalaz koji treba da razjasni da li je osim pod lekovima, kojim slučajem bio i pod dejstvom droge ili alkohola, piše list "Alo". Utvrđuje se takođe kako se popeo na krov zgrade i kako je završio na nadstrešnici terase.

- Dok je rađena obdukcija nastradalog, inspektori policije su razgovarali sa Ivanovim bratom. On je naveo da je Ivan zapao u psihičku krizu jer je mislio da ga neko proganja. Imao je stan, ali je izbegavao da spava u njemu, jer se nije osećao sigurno. Često mu se dešavalo da zaspi na čudnim mestima, u podrumima, hodnicima ili krovovima, a zbog manije gonjenja je pio lekove - objašnjava izvor "Aloa".

Njegov brat je razjasnio zašto se Ivan nalazio na krovu.

- Tek sada postaje jasna njegova reakcija na prilazak vatrogasaca koji su pokušali da mu pomognu. Umesto da prihvati ruku spasa, on se survao dole. On je imao iskrivljenu sliku realnosti. Kada se probudio, bio je u bunilu i pomislio je da ga vatrogasci progone - rekao je izvor "Aloa".

Policija je došla deset minuta od poziva očevica Slobodana P. a za njom i vatrogasci.

- Vatrogasci su rekli da nema dovoljno mesta za postavljanje vazdušnog jastuka, a čovek se pre njihovog spuštanja na nadstrešnicu, panično trgao i pao. Lekari su mu pritrčali, ali mu nije bilo spasa - rekao je Slobodan koji je i dalje u šoku zbog tragedije kojoj je bio svedok.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ivan

10.10.2020 13:23

Poznato je šta rade UHODE ili "stalkers".Lupaju čitavu noć o zidove žrtvinog stana ne dozvoljavajući mu da zaspi. To rade danima tako da jadnika primoravaju da ode iz svog stana.