(FOTO) MISTERIOZNA SMRT NIŠKOG BIZNISMENA: Promenio identitet da zavara ubice?

Autor: S. S.

Hronika

09.10.2020

21:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Draško R. (46), koji je u četvrtak oko 16.15 nađen mrtav u fabrici "MIN Kopeks" u Bulevaru 12. februar, imao je dva prezimena, porodično je držao na društvenim mrežama, a novo promenjeno u dokumentima. Policija ispituje da li ta promena identiteta ima veze s ubistvom.

RepublikaFoto: Srpski telegraf
PORED LEŠA NAĐENI SEKIRA I MACOLA Draško R.

Ubijeni Nišlija imao je dve ćerke bliznakinje, koje još uvek idu u osnovnu školu, a njegova supruga radi kao vaspitačica.

- Forenzičari su pored tela Draška R. pronašli sekiru i macolu s tragovima krvi, pa se ne isključuje mogućnost da su likvidaciju izvršila dva napadača. Međutim, deluje kao da izvršioci nisu planirali delo, već da je do njega došlo nakon svađe jer se nisu potrudili ni da sakriju oružje - kaže naš izvor iz istrage.

Više javno tužilaštvo u Nišu naložilo je obdukciju, nakon koje će biti poznato i da li je Draško ubijen predmetima koji su pronađeni pored njega.

Telo biznismena našla su njegova dva radnika koja su bila na ručku. Ubijeni je halu u kojoj je pronađen kupio kako bi u njoj pokrenuo proizvodnju za građevinski materijal, a brat iz Australije mu je u tome pomagao finansijski.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading