"BIVŠI POP I TRANDŽA NAM NAMESTILI ROBIJU": Majka i ćerka iz Požege najavljuju obaranje presude!

Autor:

Hronika

10.10.2020

03:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Višem sudu u Čačku na ponovljenom suđenju Svetlana (48) i njena ćerka Ana Popadić (26) iz Požege prvostepeno su osuđene na pet, odnosno tri godine zatvora zbog šverca 28 kilograma marihuane.

RepublikaFoto: instagram/anapopadic94
Svetlana i Ana Popadić

Njihov branilac advokat Slavko Petrić najavljuje žalbu i veruje da će Apelacioni sud u Kragujevcu ukinuti i ovu presudu. Svetlana Popadić, koju je tužilaštvo označilo kao glavnu kariku u švercu skanka sa Kosova i Metohije u zapadnu Evropu, tvrdi da nema veza sa celom tom pričom.

SVE JE REKLA-KAZALA

- Sve je počelo kada su uhapšeni taj sveštenik Milan Jordović i bivši veroučitelj transvestit Zoran Marinković. U njihovim kolima policija je pronašla 28 kilograma marihuane i tu počinje naša noćna mora. Ne znam zašto su njih dvojica baš mene i moju ćerku označili kao neke naručioce. Ja te osobe čak i ne poznajem, ni tog sveštenika ni tog transvestita. Nema nijednog dokaza da smo moja ćerka Ana ili ja bile u kontaktu sa njima, da smo sa njima pričale telefonom ili komunicirale na neki drugi način. Ne ulazim u bilo čije seksualno opredeljenje, ali osoba koja je bivši veroučitelj, a oblači se u žensku odeću i ponaša se kao žena, jednostavno nije tip čoveka sa kojim bih održavala bilo kakav kontakt, a kamoli poslovno sarađivala. Mi smo osuđeni isključivo na osnovu njihove priče, a sve je to rekla-kazala - kaže za Srpski telegraf Svetlana Popadić.

Otvorio vešeraj u Francuskoj

RepublikaFoto: eparhija-zicka.rs
SKINUO MANTIJU: Milan Jordović

Milan Jordović ostao je bez svešteničke odežde, a ne živi više ni u Srbiji. Kako Srpski telegraf nezvanično saznaje, on se preselio u Francusku i pokrenuo privatni biznis i otvorio dva vešeraja. Bivši veroučitelj transvestit Zoran Marinković živi u Požegi. Obojica su odslužili kazne na koje su osuđeni pošto su pre toga postigli sporazum sa tužilaštvom.

NIKAD KROČILA NA KOSOVO

Ona je još dodala da se u medijima pojavilo dosta netačnih informacija vezanih za taj slučaj.

- Pisalo je da je moja ćerka Ana putovala više od 20 puta na Kosovo, a ona tamo nije bila nikada u životu. Pominju se Francuska, Švajcarska, Nemačka, da smo tamo prodavale drogu. Ja u Švajcarskoj i Francuskoj nikada nisam putovala, išla sam u Nemačku da kupujem polovnu tehničku robu koju sam prodavala u radnji sa svim potrebnim dozvolama. Onih šest vozila koje su nam privremeno oduzeta su sva vraćena. Pregledali su da li su prepravljani za šverc i da li imaju duplo dno i kada je ustanovljeno da nisu prepravljani, svi automobili su nam vraćeni - tvrdi Svetlana Popadić.

Policija je 26. februara 2018. postavila zasedu kod Mrčajevaca, ali su se šokirali kada su videli ko je u vozilu. Sveštenik i, na prvi pogled, žena. Ispostavilo se da je žena zapravo bivši veroučitelj i transvestit Zoran Marinković, a pop Milan Jordović. U kolima je pronađeno 28 kilograma marihuane.

Sumnjiva verzija policije

Na sudu su policajci tvrdili da su mesecima pratili sveštenika Jordovića, veroučitelja Marinkovića i Popadićke, ali advokat Slavko Petrić sumnja u ovu verziju.

- Kada su zaustavljeni u Mrčajevcima, Marinković je bio obučen u žensku odeću, bio je našminkan i nosio je periku, bio je prerušen u žensko. Njega je pretresala policajka i tek onda su otkrili da je u pitanju muško. Kako su ih to pratili kada nisu znali čak ni da je u pitanju muškarac - pita se advokat Petrić.

On je u završnim rečima na suđenju naglasio i da su policajci svedočili da su videli Svetlanu Popadić u audiju iako je taj automobil, u to vreme, bio na servisu već nedelju dana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading