VIKTLAO PIŠTOLJEM U BANCI?! Najnoviji detalji hapšenja Uroša Ćertića

Autor: kurir.rs, Republika

Hronika

09.10.2020

07:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uroš Ćertić uhapšen je krajem septembra zbog nelegalnog posedovanja oružja, a to se dogodilo nakon što je navodno u jednoj banci u Beogradu radnicima pretio pištoljem.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Uroš Ćertić

Uspešni kaskader koji je radio u Holivudu dospeo je u centar pažnje nakon što je odjeknula vest da je u pritvoru u Centralnom zatvoru.

Ćertić je iza rešetaka završio zbog nelegalnog posedovanja oružja, ali je sada otkrivena pozadina slučaja, piše Kurir.

Naime, povod za ovo hapšenje je navodno njegov odlazak u jednu banku na Novom Beogradu, gde je došao u sukob sa zaposlenima. Kako mu nije bilo po volji ono što je čuo od službenika, on je počeo da viče, a tada se umešao i šef ekspoziture. Uroš je tada, prema rečima  izvora bliskom Ćertiću, navodno izvadio pištolj i počeo da im preti, nakon čega je besno napustio poslovnicu banke.

 

Po izlasku iz ekspoziture kaskader je odlučio da se otarasi oružja, pa ga je bacio u obližnju kantu. Međutim, uplašeni radnici poslovnice u kojoj im je Ćertić pretio pozvali su policiju čim je on izašao, a kako su pod video-nadzorom, moglo je jasno da se vidi ko je razjareni muškarac. Ubrzo je policija pronašla Uroša, kao i oružje, nakon čega je priveden.

Trenutno se nalazi u Centralnom zatvoru jer je istražni sudija Višeg suda odredio zadržavanje do 30 dana.

Tokom istrage biće urađeno veštačenje oružja, kao i prikupljanje drugih dokaza i saslušanje svedoka. Urošu će biti suđeno prema Zakonu o oružju, donetom 1. juna 2017. godine. Za posedovanje naoružanja u ilegalnom posedu predviđena je kazna od dve do 12 godina zatvora.

 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading