S*ksi dilerke idu iza rešetaka: Majku i ćerku čeka duga robija

Autor: Tanjug, Novosti, Republika

Hronika

07.10.2020

15:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Viši sud u Čačku osudio je na pet i tri godine zatvora majku i ćerku, Svetlanu (48) i Anu (26) Popadić iz sela Lopaš kod Požege, optuženih da su organizovale trgovinu marihuanom u koju su bili uključeni sveštenik i veroučitelj.

RepublikaFoto: instagram/anapopadic94
Svetlana i Ana Popadić

Sveštenik Milan Jordović i bivši veroučitelj Zoran Marinković ranije su sklapili sporazum sa tužilaštvo o priznanju krivice, na osnovu kojeg su osuđeni na po godinu dana kućnog zatvora, koji su već izdržali.

Ovo je druga prvostepena presuda na koju i odbrana i tužilaštvo imaju pravo da ulože žalbe.

 

 

 

Majka i ćerka uhapšene su u martu 2018. godine, nakon hapšenja sveštenika koji je priznao kako su on i nekadašnji veroučitelj prevozili 28 kilograma "skanka" iz Albanije za Popadićke, koje su im za tu uslugu obecale 5.000 evra, prenose mediji.

 

 

 

Nakon hapšenja ovih žena, policija je u prostorijama u kojima žive pronašla 1.035 američkih dolara, 280 evra, 28.060 dinara, 50 kanadskih dolara, 70 konvertabilnih maraka i 40 švedskih kruna, za koje se sumnja da su stečeni prodajom narkotika.

Od njih je oduzeto i šest automobila, saopšteno je tada.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading