EVO ŠTA JE ZORANOVA LJUBAVNICA REKLA U POLICIJI!

Autor: alo.rs

Hronika

01.11.2017

11:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zorica Zoka Mitrović, devojka Zorana Marjanovića, juče je saslušana u policiji.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ/facebook.com
Zorica novinarima pretila smrću zbog ljubavnika

Zorica Zoka Mitrović (32), nova devojka Zorana Marjanovića (39), osumnjičenog za ubistvo svoje supruge, pevačice Jelene Krsmanović Marjanović (33), juče je saslušana u beogradskoj policiji zbog pretnje novinarima, ekskluzivno saznaje Alo!.

Ukoliko se dokaže njena krivica, po našen krivičnom zakonu, preti joj kazna zatvora do tri godine. 

Zorica, koja na prvi pogled podseća na ubijenu pevačicu, dovezla se taksijem juče oko 8.30 do zgrade beogradske policije. Međutim, samo sat i po vremena kasnije, dok je izlazila, bila je obazriva, pa je ugledavši novinarsku ekipu pobegla nazad u zgradu, kako bi izbegla da je snime, kako se ne bi znalo da je bila u policiji.

Zorica Mitrović je pozvana u policiju kako bi objasnila otvorenu pretnju smrću novinarima zbog tekstova o Zoranu koji se pojavljuju u medijima. Ona je na Fejsbuku ostavila status: „Treba vam prirediti 7. januar, kao ‘Šarliju Ebdou‘”, pri tom misleći na tragičan događaj koji se desio u januaru 2015. godine, kada je u redakciji francuskog satiričnog lista „Šarli Ebdo” ubijeno 12 novinara i članova redakcije.

Vadila se na šalu

Ona je inspektorima rekla da nije mislila ozbiljno i da je bila revoltirana tekstovima u kojima se pominju osumnjičeni Marjanović i ona.

- Šalila sam se... Ja sam zaposlena kao administrator na stranici „Podrška Zoranu Marjanoviću”. Ne plaća mi za to, ja to radim na dobrovoljnoj bazi. Ni mrava ne bih zgazila, a kamoli povredila nekoga u životu - pravdala se Zorica Mitrović.

Zorica je izjavu davala oko sat i po vremena, a iako se trudila da ostavi utisak staložene i mirne osobe, na trenutke je pokazivala nervozu, i to nakon postavljanja nezgodnih pitanja.

O daljem postupku i eventualnom pokretanju postupka protiv nje nakon dostavljenog iskaza odlučiće nadležno tužilaštvo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading