BOLESNIK IZ NOVOG PAZARA: Silovao ćerku (15), a član je grupe "Pedofili stop"!

Autor: kurir.rs

Hronika

01.11.2017

11:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

E.T. (43), koji je uhapšen zbog sumnje da je godinama seksualno zlostavljao svoju maloletnu ćerku, na društvenim mrežama se predstavljao kao veliki borac protiv pedofila!

RepublikaFoto: pixabay.com
Otac iz Novog Pazara godinama silovao ćerku/Foto: Ilustracija

E.T. (43) iz Novog Pazara, koji je uhapšen zbog sumnje da je četiri godine silovao svoju ćerku (15), aktivan je član grupe "Pedofili stop" na Fejsbuku i navodni veliki borac protiv zlostavljanja maloletnika.

Otac je juče saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Novom Pazaru i određen mu je pritvor do 30 dana.

Pedofil je uhapšen nakon što ga je supruga prijavila policiji. Njoj se prethodno požalila ćerka da je videla da E. T. zlostavlja njenu stariju sestru!

E. T. je aktivni korisnik društvenih mreža, a da ironija bude veća, član je i grupa koji se bore protiv pedofilije.

- Policija je zaplenila računjar osumnjičenog kako bi proverila da li je koristio internet u pedofilske svrhe. Imajući u vidu da je član Fejsbuk grupe Pedofili stop, na kojoj korisnici razmenjuju sadržaje o suzbijanju pedofilije, policija će proveriti da li je možda ovu grupu koristio da što bolje prikrije silovanje svog deteta. Preciznije, čitajući o hapšenjima drugih, on se trudio da ne napravi istu grešku i tako bude razotkriven - kaže izvor Kurira i dodaje da će se proveriti i s kim je sve komunicirao putem interneta i društvenih mreža, zbog sumnje da mu ćerka nije bila jedina žrtva.

Inače, na Fejbsuk stranici E. T. među video-materijalima nalaze se i brojni materijali s perverznom pornografskom sadržinom. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading