VELEOBRT U KRVOPROLIĆU NA BANOVOM BRDU: Žrtve su prve krenule sa BEJBOLKOM I ČEKIĆEM, pa su zatim izbodene

Autor: Blic, Republika

Hronika

05.10.2020

19:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Dvojica muškaraca izbodena su nožem u nedelju nešto posle 20.00 sati na Banovom brdu, u Ulici Nedeljka Čabrinovića na broju 8, nakon kraće tuče i verbalne svađe.

Foto: pixabay.com
Napad nožem (Ilustracija)

Kako "Blic" nezvanično saznaje do ubadanja je do došlo nakon što su dvojica povređenih upali u porodičnu kući i napali osumnjičenog V.M.

Muškarac je, navodno, kako bi se odbranio uzeo kuhinjski nož i izbo prvobitne napadače. Oni su zadobili teže telesne povrede, jedan muškarac je reanimiran i obojica su kolima Hitne pomoći prevezeni u Urgentni centar.

- Jedan muškarac trenutno se nalazi u stabilnom stanju, dok je drugi na jedinici intenzivne nege u teškom stanju. Obojici se nastavlja lečenje - rekli su juče iz Urgentnog centra za “Blic”.

Reporteri "Blica" bili su do mesta na kom se incident dogodio, a kako su tamo čuli od komšija koji su bili donekle svedoci incidenta, postoji nekoliko strana priče ovog zločina, kojoj je prethodila tuča.

Naime, bivši suprug žene J. U. koja živi u kući sa troje dece i majkom i bratom, osumnjičen je za ubadanje dvojice muškaraca. Kako kažu komšije, muškarac je od kada ga poznaju bio poznat policijskim organima po dilovanju narkoticima, a navodno je nekoliko puta bio i u zatvoru.

- Oni su čas živeli zajedno, čas nisu. Imaju troje dece, dva sina od 17 i 19 godina i petogodišnnju ćerku. Međutim i jedan mlađi sin je isto problematičan, nije završio školu, prebacivao se nekoliko puta, na kraju se valjda i ispisao. Drugi, stariji sin je sušta suprotnost, on je fino dete i nismo čuli ništa loše za njega - rekla je jedna od komšinica.

 
Kako su još ispričali sugrađani iz ove ulice, u nedelju uveče je u njihovom inače mirnom kraju, bilo "opsadno stanje".

- Policije je bilo na sve strane, skoro pola ulice je bilo zatvoreno, nisu davali nikome da priđe. Videli smo oca te dece, kako ulazi u maricu policije i razgovara sa policijom. On je odmah nakon incidenta uhapšen, a ova dvojica muškaraca su završili u Hitnoj pomoći. Čak su jednog izneli u žutoj vreći svi smo se pitali da li preživeo. Policija je vikala: "Reanimacija, reanimacija" - rekla je jedna od komšinica.

U trenutnku dok su reporteri "Blica" razgovarali sa jednom od komšinica, u razgovor se uključio drugi komšija koji je izneo nešto drugačije detalje ove drame.

Prema njegovoj priči, navodno je sadašnji nevenčani suprug žene napadnut od strane njenog bivšeg muža i još jednog muškarca.

- Žena se pre nekoliko godina razvela od svog bivšeg muža, neko vreme se zabavlja sa drugim muškarcem, tačnije živi sa sa njim. Koliko ja znam, njen bivši muž je sinoć došao i napao njega sa još jednim muškarcem. Ovaj čovek je u samoodbrani uzeo nož i izbo ih - rekao je drugi komšija.

Petogodišnje dete, je u toku incidenta prebačeno kod komšinice, kako ne bi gledalo gnusni napad u kući u kojoj živi.

 
- Jedan od sinova se pojavio u toku napada i veoma čudno je ragovao, kao da se ništa nije desilo. Samo je prošao pored policije i ušao u kuću. Pre nego što je došla policija čuli smo ženu kako viče: ”Spusti nož!” - dodala je jedna od komšinica.

"Udarali ga bejzbol palicom i čekićem"

Redakciji "Blica" javila se žena koja je, kako kaže, želela da ispriča celu istinu oko ovog slučaja. Naime, kako je ona ispričala, dvojica napadača upala su u porodičnu kuću na Banovom brdu.

- Krenuli su da udaraju nevenčanog supruga žene koja tamo živi sa decom bejzbol pacilom i čekićem i to sve naočigled petogodišnjeg deteta - rekla je ona.

Majka dece, tačnije nevenčana supruga osumnjičenog za ubadanje, pokušala je da spreči napad, međutim nije uspela. Tada je osumnjičeni muškarac izvadio kuhinjski nož i u samoodbrani ih izbo.

Nakon incidenta sačekao je policiju koja je brzo stigla, kako bi ispričao sve detalje ovog zločina.

Kako je "Blic" još nezvanično saznao, nakon oporavka i bolničkog lečenja dvojice povređenih muškaraca, biće konsultovan tužilac kako bi se odlučilo da li će i protiv njih biti podneta krivična prijava zbog napada na V.M.

 

Komentari (0)

Loading