Ispovest žene koju je radnik obezbeđenja brutalno prebio: Pomagala sam detetu, a čuvar mi je slomio nos

Autor:

Hronika

05.10.2020

03:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pravi košmar dogodio se Beograđanki A. M. (49) samo zato što je htela da pomogne detetu koje je bilo samo na parkingu jednog hipermarketa u Novom Beogradu i za koje je žena pomislila da mu treba pomoć. Povela je devojčicu do prodavnice kako bi pronašli njene roditelje, ali tada su naišli na radnika obezbeđenja M. M..

RepublikaFoto: Republika

- Videla sam dete koje je stajalo samo i učinilo mi se da mu je potrebna pomoć. Kada sam ga pitala što je samo, odgovorilo mi je da čeka roditelje, koji su u supermarketu. Upitala sam ga da li hoće da ga odvedem do tate i mame, odgovorilo je potvrdno i krenuli smo da ih potražimo. Tada smo naišli na tog čoveka koji mi se vrlo drsko obratio - rekla je A. M. za Srpski telegraf.

 

Umesto da pomogne ženi koja je imala najbolje namere i detetu koje je tražilo roditelje, M. M. je odbrusio A. M. da ostavi dete i da "brine svoju brigu".

- Odgovorila sam mu da samo želim da pomognem, a tada mi je uputio niz pogrdnih reči. Ušla sam u kraću verbalnu raspravu sa njim i on mi je prišao - ispričala je A. M..

Neočekivano i mučki, M. M. je nesrećnu ženu svom snagom udario glavom u lice, a A. M. je, polomljenog nosa, pala i izgubila svest.

Radnik obezbeđenja suspendovan

Kako Srpski telegraf nezvanično saznaje, radnik obezbeđenja M. M. je suspendovan i protiv njega je pokrenut disciplinski postupak.

- U pitanju je teža povreda radne discipline i zaposleni će snositi posledice postupaka. U pitanju je osoba koja je dobila licencu i nije prethodno prekršajno ni krivično osuđivana. U ovom trenutku ne možemo izričito da kažemo kako će se disciplinski postupak završiti, ali će u svakom slučaju radnik snositi posledice - rečeno je iz izvora bliskog "Atlas osiguranju".

- Kada sam došla k sebi oko mene su bili ljudi koji su želeli da mi pomognu. Završila sam u Urgentnom centru sa teškim telesnim povredama - navodi A. M..

Kako tvrdi, fizičke povrede će zarasti, ali psihička trauma će ostati mnogo duže. Policija je brzo došla na lice mesta, ali nije poznato ko je prijavio ceo slučaj. Siledžija je priveden. Ono što je A. M. posebno povredilo, ali i uplašilo, jeste što je protiv nasilnika podneta samo prekršajna prijava. On je kažnjen sa 15.000 dinara, nije zadržan u pritvoru, već je pušten na slobodu.

Tim povodom oglasilo se i Treće osnovno tužilaštvo, koje je objasnilo šta je zapravo u pitanju i zašto je M. M. pušten na slobodu. Važno je da se on neće izvući.

 

- Prvo su prijavljene lake telesne povrede, koje nisu nanete nekim oružjem, i to krivično delo se goni po privatnoj tužbi. Oštećena je policiji dostavila povrednu listu naknadno, nakon tri dana, i onda je ustanovljeno da su u pitanju teške telesne povrede. Kada je tužilaštvo došlo do novih saznanja, podneta je krivična prijava za nanošenje teških telesnih povreda i pokrenut je postupak - naveli su iz Trećeg osnovnog tužilaštva.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Ana

05.10.2020 10:31

Trebalo je dok je bila u nesvesti da im dostavi listu povreda.

Rade

05.10.2020 12:51

Ma nije mi jasna samo jedna stvar.kako ovakve siledžije pokazuju hrabrost na ženama.zar u okolini nije bio ni jedan muškarac da njega napadne.na kraju pošto gospodja ima 49 god,verovatno ima sina ili brata.da je to uradio mojoj majci ,skratio bih ga za glavu.