JEZIVE FOTOGRAFIJE MRTVE JELENE!

Autor:

Hronika

31.10.2017

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski telegraf došao je do ekskluzivnih fotografija sa nasipa u Borči, gde je pronađeno telo ubijene pevačice "Granda" Jelene Marjanović (33). Na osnovu tih slika može se zaključiti da je Marjanovićeva usmrćena na drugom mestu, nakon čega je prevezena do nasipa i bačena u kanal, kao i da je posle zločina presvučena!

RepublikaFoto: facebook.com/Jeca Krsmanovic In memoriam
Jelena Marjanović

Na fotografijama se, između ostalog, vidi i Jelenina bela majica na kojoj nema ni kapi krvi uprkos tome što je usmrćena sa devet udaraca po glavi.

Telo pevačice pronađeno je 3. aprila 2016. u kanalu na nasipu u Borči. Prema rezultatima obdukcije, Marjanovićeva je najpre brutalno pretučena, da bi joj nasilnik potom bukvalno smrskao glavu. Na vratu i ruci imala je i povrede od noža.

Da li nam se sprema ukrajinski scenario i šta o tome kaže šef ruske diplomatije Sergej Lavrov?

Kako je Papa Franjo lupio šamar ustašama?

Šta se sprema Trampu i kako je lobista nezavisne Crne Gore pomrsio račune američkom predsedniku?

Odgovore na ova i mnoga druga pitanja možete pročitati u štampanom izdanju Srpskog telegrafa za 1. novembar 2017. godine kao i na portalu Republika.rs.

Foto: Srpski telegraf

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading