(VIDEO) JEZIVE SCENE IZ GSP: Vozač posle svađe brutalno pretukao putnicu

Autor: Republika

Hronika

31.10.2017

19:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vozač na liniji 56 brutalno je pretukao jednu od putnica, objavljeno je na društvenim mrežama.

RepublikaFoto: facebook.com/Uživo iz beogradskih tramvaja i buseva
Svađa preprasla u fizički obračun

U šokantnom videu koji je objavljen na Fejsbuk stranici "Uživo iz beogradskih tramvaja i buseva", vidi se da je najpre došlo do oštre rasprave između nervozne devojke koja je, po svemu sudeći, kasnila na posao zbog retkih autobusa, i vozača.

Svađa je zatim prerasla u fizički obračun, u kojoj je prema izjavama svedoka sa društvenih mreža, deblji kraj izvukla devojka.   

 

Nasilje u prevozu

ZAMOLILA BIH VAS DA OSTANEM ANONIMNA...Autobuska linija 56 stanica na Petlovom brdu.Vozac autobusa 56 je na ocigled PUNOG AUTOBUSA PRETUKAO ovu devojku.Devojka se zalila vozacu zasto kasni autobus i zasto nije bilo prethodnih 5 polazaka,kada je zatrazila br na koji moze da se zali on je uzeo svoju solju kafe i rekao joj da nece da vozi (usputne psovke:sisaj mi kurac,jebem ti mamu,sta te boli kurac sto kasni) itd..Devojka vidno uznemirena pocinje rasparavu sa njim...Od je hvata obema rukama i izbacuje iz autobusa obara je na beton i pocinje da je udara pesnicama po telu ,hvata je za kaput,podize i tu se nastavlja njihova tuca...Devojka je plakala i govorila mu da je ostavi na miru...Pun autobus je stajao i gledao scenu a samo sam ja i jedan decko pritrcali i stali u njenu zastitu...Zato i nisam mogla da vam posaljem snimak tuce vec samo svadje...Dokle ide bahatost vozaca GSP-a i da li su putnici i putnice osim placanja Bus-plusa duzni i da dobiju batine od ovakvih siledzija,pre nego udju u autobus? SALJEM VAM SNIMAK VOZACA PA AKO ZELITE OBJAVITE... Posted by Uživo iz beogradskih tramvaja i buseva on Tuesday, October 31, 2017

 

Ona se najpre žalila vozaču i pitala ga zašto nije bilo prethodnih pet autobusa, a onda je zatražila broj telefona na koji može da se žali. Vozač ju je međutim ignorisao i uzeo svoju šolju kafe i izašao iz autobusa, govoreći da neće da vozi, uz usputne grube psovke. Takvo ponašanje je još više iznerviralo devojku, koja je, vidno uznemirena, počela da ga vređa i psuje.
 
On se tada vraća u autobus, hvata je obema rukama i izbacuje iz vozila, a zatim je obara na beton i počinje da udara pesnicama po telu. Devojka je plakala i molila da je ostavi na miru, a niko do putnika iz punog autobusa nije prišao u njenu zaštitu, osim jedne žene i jednog mladića.  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading