Novi detalji u slučaju krvavog obračuna u Novom Pazaru: Prištinski biznismen pucao na pašenoga, pa je stradao

Autor: Novosti, Republika

Hronika

02.10.2020

18:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U pucnjavi koja se sinoć oko 19 časova dogodila ispred jedne kafedžinice u novopazarskom naselju Jalija, ubijen je Seljatin Janjeva (52), osumnjičeni i dalje u bekstvu.

RepublikaFoto: Tanjug/STR
Mesto ubistva u Novom Pazaru

Osumnjičeni za ubistvo, S. Š. (39) iz Novog Pazara je u bekstvu i policija intenzivno traga za njim. Ranjeni Dž. P. primljen je u novopazarsku bolnicu, prema nezvaničnim informacijama pogođen je u nogu i nije u životnoj opasnosti.

Sve što se dogodilo snimile su sigurnosne kamere, a snimci su se brzo posle obračuna pojavili na društvenim mrežama.

 

Novopazarska policija i pravosudni organi još nisu saopštili kako je i zašto došlo do revolveraškog obračuna i šta mu je prethodilo.

Prema nezvaničnim informacijama, ubijeni Seljatin Janjeva, vlasnik agencije "Seljoturs" i nekoliko autobusa i kombija kojima su putnici i roba prevoženi, pozvao je pašenoga Dž. P., sa kojim nije bio u dobrim odnosima, da dođe u Ulicu Jalija, navodno da nešto "razgovaraju".

Prethodno je napunjen pištolj ostavio u jednoj žardinjeri, ispod tuje na trotoaru u ovoj ulici.

Kada je Dž. P. kolima, u kojima je bio i njegov prijatelj S. Š., došao na dogovoreno mesto, najpre je krenula kraća rasprava koja se brzo pretvorila u svađu.

U jednom trenutku, S. Š. i Dž. P. seli su u vozilo, najverovatnije sa namerom da se udalje sa mesta događaja, međutim, Janjeva je otrčao do žardinjere, uzeo pištolj i počeo da puca u pravcu vozila.

 

Jedan od više ispaljenih metaka pogodio je Dž. P. u nogu. Tog trenutka svoj pištolj vadi i S. Š. i iz vozila puca u pravcu napadača.

Nakon što je pogođen, Seljatin je pao na pločnik, a kasnije se ispostavilo da je na licu mesta ostao mrtav. Da li je pogođen sa jednim ili više metaka znaće se nakon obdukcije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading