Nikola Bulatovic osuđen na pet godina zatvora posle 11 godina od ubistva u Zemunu

Autor:

Hronika

01.10.2020

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crnogorac Nikola Bulatović (45) zvani Pidža Viši osudjen je danas na pet godina zatvora u Visem sudu u Beogradu zbog pomaganja u ubistvu Zvonka Pilčevića (37), vlasnika menjačnice u Zemunu u avgustu 2009. godine.

RepublikaFoto: pixabay.com

Bulatovic je oglasen krivim sto je bio svestan cinjenja krivicnog dela bio saucesnik u prebijanju na smrt Pilčevića dok mu je smrtonosne udarce zadao kontroverzni Zemunac Goran Relić Trta koji je ubijen prosle godine u Južnoafrickoj Republici. 

Kako sud nikada nije dobio zvaničnu potvrdu o Relicevoj smrti postupak protiv njega nikada nikada nije zvanicno okoncan, ali je razdvojen od postupka protiv sada osudjenog Bulatovica. 

Bulatović je bio u bekstvu više od devet godina posle zločina, ali je uhašen pre dve godine po sprskoj poternici u Kolašinu i izručen je Beogradu. Od tada se nalazi u pritvoru, te ce mu vreme provedeno u pritvoru biti uracunato u kaznu. 

Da podsetimo, prema optuznici Bulatović i Relić su 15. i 16. avgusta 2009. godine, u Zemunu na smrt pretukli  Pilčevića, udarajući ga po glavi i telu. Pilčević je od posledica povreda na licu mesta preminuo, nakon čega su osumnjičeni njegovo telo ubacili u automobil, dovezli ga u Svetotrojičinu ulicu u Zemunu i njegovo beživotmo telo izbacili trotoar. Obrazlazuci presudu sudija je objasnila da Bulatovic ipak nije bio saizbrsilac, nego samo pomagac jer je postupkom utvrdjeno da je Pilcevica tukao samo Relic.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading