Određen pritvor silovateljima iz Bele Crkve: Zaprećena kazna do 15 godina ROBIJE

Autor: Tanjug.rs, republika.rs

Hronika

01.10.2020

10:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Viši sud u Pančevu odredio je pritvor do 30 dana N. M. (21) iz okoline Pančeva i M.N. (21) iz Bele Crkve, koji se sumnjiče da su pre tri dana silovali i maltretirali 19-godišnjeg mladića, kojem su tom prilikom naneli teške telesne povrede.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Foto: Ilustracija

Njima se na teret stavljaju krivična dela silovanje i razbojništvo.

Za silovanje je zaprećena kazna od pet do 12 godina zatvora, a za razbojništvo od tri do 15 godina zatvora, saopštilo je danas Više javno tužilaštvo u Pančevu koje je pokreunlo istragu protiv njih zbog pomenutih krivičnih dela.


Osumnjičenima se na teret stavlja da su u ponedeljak uveče, 28. septembra, u Beloj Crkvi silom i pretnjama prinudili oštećenog mladića na polne odnose, a potom mu silom oduzeli mobilni telefon kako bi sebi pribavili imovinsku korist.

Tom prilikom mladiću su zadali teške povrede po telu.

Nakon saslušanja, njima je određen pritvor da ne bi uticali na oštećenog i svedoke, da ne bi ponovili krivično delo, kao i zbog uznemirenja javnosti, precizira se u saopštenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading