U JEDNOM DANU POPUNIO DOSIJE: Izazvao sudar, pobegao, pa pretio ženi i njenom prijatelju!

Autor: M. Ž. L.

Hronika

30.09.2020

21:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

C. D. (40) uhapšen je zbog haosa koji je napravio 27. septembra u Novom Beogradu i Surčinu kada je počinio čitav niz krivičnih dela i za jedan jedini dan napravio sebi ozbiljan dosije. Njemu se na teret stavlja izazivanje saobraćajne nesreće, nepružanje pomoći, nasilje u porodici i pretnje.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Foto: Ilustracija

- Osumnjičeni je prvo izazvao saobraćajnu nesreću na uglu Vojvođanske i Nehruove ulice u Novom Beogradu. U toj nesreći povređeno je šestoro osoba. On je posle nesreće pobegao sa lica mesta, ne pruživši pomoć povređenima, ali je tu bio tek početak haosa koji je napravio. Nakon toga je otišao u Surčin kod supruge u Radničkoj ulici. Tamo je psihički maltretirao ženu, a potom je otišao u svoj stan u Ulici Jurija Gagarina. Ni tamo se nije smirio i nastavio je putem društvenih mreža da upućuje ozbiljne pretnje prijatelju supruge, preteći da će ga ubiti - navodi izvor Srpskog telegrafa.

U međuvremenu ga je policija pronašla u stanu u Jurija Gagarina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading