FRANCUZI POMAŽU U RASVETLJAVANJU LIKVIDACIJE LUKE RADULOVIĆA: Marko izručen Srbiji zbog ubistva u Savamali!

Autor:

Hronika

30.09.2020

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Francuska je Srbiji izručila Marka Đorđevića (33), osumnjičenog za ubistvo Luke Radulovića (37) u jednom beogradskom lokalu 17. aprila 2018. godine. On je uhapšen prošle godine u jednoj luksuznoj vili u blizini mondenskog grada Kana.

RepublikaFoto: instagram.com/lukaaradulovic
Luka Radulović

- Francuska policija je do Đorđevića, za kojim je bila raspisana međunarodna poternica, došla tako što je pratila članove porodice koji su ih doveli do begunca. Njega je uhapsio tim specijalaca od 15 ljudi - rekao je sagovornik Srpskog telegrafa.

Đorđević je tražen zbog surove likvidacije koju je izvršio u jednom lokalu u Savamali. Pokojni Radulović je sedeo u društvu sa devojkom i sa starletom Tamarom Đurić, čiji je bio blizak prijatelj, kada je u lokal ušao Đorđević i u njega pred brojnim svedocima ispalio nekoliko hitaca. Radulović je preminuo na licu mesta.

RepublikaFoto: facebook.com/Luka Radulovic
Radulović ubijen u društvu Tamare Đurić

- Postoje dve verzije zašto je Đorđević pucao u Radulovića, i to pred brojnim svedocima. Prema jednoj priči, njih dvojica su se pre toga zakačili, a potom i potukli u jednom drugom lokalu. Đorđević je dobio batine, ali se potom krvavo osvetio. Prema drugoj verziji ovog događaja, motiv njihovog sukoba je u prodaji kokaina - navodi izvor Srpskog telegrafa.

 

Luka Radulović postao je poznat široj javnosti 2017. godine, kada je, vozeći luksuznu limuzinu bentli, presekao put koloni vozila u kojoj je bio predsednik Republike Aleksandar Vučić na Topčiderskoj zvezdi. Inače, Radulović je bio osuđivan zbog trgovine narkoticima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading