BEOGRAĐANIN IZAZVAO NESREĆU U NIŠU: Povređena devojke, prebačena u Klinički centar

Autor: Blic, Republika

Hronika

29.09.2020

11:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dve prolaznice iz Niša povređene su u dva odvojena udesa koja su se desila u protekla 24 časa u tom gradu, saznaje “Blic”.

RepublikaFoto: youtube.com/Tanjug
Klinički centar Niš

Nišlijka stara 64 godine zadobila je teške telesne povrede kada ju je, juče oko 6.30 časova na Vrežinskom bulevaru, oborilo teretno vozilo marke “mazda” beogradskih registarskih oznaka za čijim se volanom nalazio vozač star 32 godine, a koje se kretalo unazad.

Da stvar bude crnja, nezgoda se desila na pešačkom prelazu preko kojeg je prolaznica pokušala da pređe ulicu. Ona je prebačena u KC Niš radi dalje dijagnostike i lečenja a o nezgodi je obavešteno Osnovno javno tužilaštvo u Nišu.

U drugom udesu koji se zbio u 7.50 časova na uglu Mramorske i Kosovske ulice, prolaznica stara 42 godine, uz mnogo sreće, zadobila je samo lake telesne povrede.

 
Naime, nakon sudara “forda” kojim je upravljao Nišlija star 31 godinu i “renoa” za čijim se volanom nalazio vozač star 27 godina, jedno od vozila se odbilo na trotoar i tu lakše povredilo prolaznicu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading