SPASOJEVIĆ JE CVIKAO OD OVOG: Zatvorski čuvar otkrio nepoznate detalje o šefu Zemunskog klana!

Autor: Republika

Hronika

29.09.2020

07:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji komandir straže u Okružnom zatvoru u Beogradu Jordan Antonić tvrdi da je vođa Zemnunskog klana Dušan Spasojević strašljiv i da se plašio zatvora i batina.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Dušan Spasojević i Mile Luković

- Dušana Spasojevića i Mileta Lukovića sam upoznao 1992. godine, kada je Spasojević zajedno sa članovima Pecinog klana pao u zatvor - rekao je Antonić.

On navodi da je Spasojević tada uhvaćen "kako posluje sa heroinom"

- Stavljen je u samicu, u kojoj je bio 30 dana. Taj Peca je učio Spasojevića kako da meša drogu sa brašnom i praškovima, jer Dušan o drogi ništa nije znao. Spasojević je bio strašljiv čovek. Voleo je život, ali se bojao robije i batina. Nudio nam je novac da ga ne tučemo - naveo je on, prenosi Kurir.

- Dušana Spasojevića i Mileta Lukovića sam upoznao 1992. godine, kada je Spasojević zajedno sa članovima Pecinog klana...

Posted by Legende devedesetih on Monday, September 28, 2020
Antonić podseća da mu je Mile Luković bio kolega, jer je, pre nego što je došao u Beograd, bio zatvorski čuvar u Prištini.

- I on je radio sa drogom. Obojica su se hvalili da u Makedoniji imaju neko selo, u kome svi seljani rade drogu za njih - kazao je.

Spasojević je, prema svedočenju Antonića, u CZ delio sobu sa jednim specijalcem iz JSO.

- Kada je Spasojević izašao iz zatvora, preko tog čoveka iz JSO sprijateljio se sa policajcima. Čak je dobio i policijski pištolj na poklon, ne znam da li je imao policijsku legitimaciju, ali mi se hvalio da može po Novom Beogradu da trguje heroinom i da to mora da plaća nekim ljudima 5.000 maraka mesečno -rekao je Jordan Antonić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading