Ubica sve priznao policiji: Komšije mu pokazale kuću žrtve, a onda je usledio krvavi pir u Osečini

Autor: Kurir, Republika

Hronika

28.09.2020

19:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

R.S., osumnjičen da je usmrtio Milovana Marinkovićau okolini Osečine, navodno je bio zaslepljen ljubomorom, jer mu se brak raspao.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Foto: Ilustracija

- Ubio sam Milovana jer mi je rasturio brak. Žena me je napustila zbog njega, uništili su mi život", navodno je rekao policiji posle hapšenja R.S. (55) iz Novog Sada, osumnjičen da je u nedelju u selu Gunjaci, ubio Milovana Marinkovića (52).

R.S. je kobnog dana automobilom iz Novog Sada došao u Gunjace, u Marinkovićevu kuću, kako bi se s njim obračunao zbog žene.

 

- Poneo je pištolj, pa se pretpostavlja da je došao s namerom da ubije. Posle zločina je seo u auto i otišao, ali je ubrzo uhapšen - kaže izvor.

Meštani Gunjaca kažu da je ubijeni bio imućni domaćin i poljoprivrednik, a da su za njegovu ljubavnu aferu s Novosađankom čuli tek posle zločina.

- Sad čujemo da su i Milovanova žena i ćerka poznavale R.S.. Izgleda da su se dobro znali, a šta se među njima dešavalo, ne znamo tačno - kaže meštanin.

Prema njegovim rečima, R.S. je u nedelju ujutro, po dolasku u njihovo selo, na nekoliko mesta pitao gde je Milovanova kuća.

- Komšije su mu pokazale. Da su znali zašto traži kuću, ne bi mu ni rekli gde je. Ljudi su mislili da traži Milovana zbog malina i hladnjače, pošto se on time bavio - kaže sagovornik i dodaje da je osumnjičeni pred kućom zatekao Milovanovu ženu.

Tata je upucan

- Rekao joj je da pozove muža i da se skloni jer njih dvojica imaju nešto da pričaju i reše. Rekao joj je navodno: 'Nije to za tvoje uši'. Žena je otišla, a on je izvadio pištolj i ispalio mu dva hica u stomak, a zatim ga overio u glavu - kaže sagovornik.

Kako dodaje, Milovanova žena i ćerka su strčale sa sprata i videvši ga krvavog, otrčale su kod komšija.

 

- Devojka je vikala: 'Zovite Hitnu pomoć, tata je upucan! - prepričavaju meštani i dodaju da su se uplašili da će ih R.S. sve pobiti.

- Rekli smo ženi i ćerki da se sklone u kuću dok ne dođe policija. Nismo znali gde je ubica pobegao - priča komšija.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading