DIGNUT AUTOMOBIL DRAGANA RECKA ANTIĆA, direktora FK Dinamo Vranje! Umešan u nameštanje utakmica, braća Tončev su mu krvni neprijatelji

Autor: Republika

Hronika

27.09.2020

10:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sinoć u Vranju NN lice zapalilo putničko vozilo marke, "audi" vlasništvo Dragana Antića, direktora fudbalskog kluba "Dinamo" Vranje, koje je bilo parkirano ispred hotela u centru grada.

RepublikaFoto: Starsport
Dragan Antić

Uviđaj je obavlje, preduzimaju se mere na otkrivanju učinioca.

Antić je poznat javnosti po aferama vezanim za nameštanje utakmica. On je SMS-om svojim prijateljima u Vranju dojavljivao već nameštene rezultate u nižim ligama u Nemačkoj, koji su se kladili na velike novčane sume.

U Vranju se priča da je ta Antićeva širokogrudost prema zemljacima svojevremeno dovela tri vlasnika kladionica u Vranju do bankrota, jer su dobici iznosili i do 10.000 evra.

Inače, Antić je 8. januara 2003. godine zavredio diplomu višeg fudbalskog trenera, što se smatra najvišim zvanjem u Nemačkoj.

Dok je bio trener u nemačkim nižerazrednim klubovima, Antić je upoznao mnoge igrače iz bivše Jugoslavije, s kojima je mogao da namešta rezultate utakmica u Nemačkoj.

 

Antić je početkom 2004. godine boravio u Vranju i organizovao bunt fudbalera Dinama protiv rukovodstva kluba, sa predsednikom Svetislavom Mihajlovićem na čelu. Prvotimci Dinama, njih 18, u januaru i februaru nisu trenirali, čak su nekoliko dana i štrajkovali glađu u prostorijama fudbalskog kluba na stadionu Dinama.

RepublikaFoto: Starsport
Ivica Tončev

Takođe je ušao i u konflikt sa braćom Tončev, kadrovima SPS-a na jugu Srbije, koji drže prvoligaša Radnik iz Surdulice. Recko Antić je svojevremeno optužio "familiju Tončev" za ispadanje njegove ekipe iz fudbalske Super lige.

- Familija Tončev i Radnik iz Surdulice cele sezone su nas "klali" sudijama i iživljavali se nad nama - rekao je trener vranjskog Dinama Dragan Antić, nakon ispadanja njegove ekipe iz Super lige Srbije u fudbalu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading