NAGLO SKRETANJE NAPRAVILO KARAMBOL: Sudar tri automobila kod Čačka

Autor: Kurir, Republika

Hronika

26.09.2020

11:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U saobraćajnom udesu tri putnička automobila koji se pod još nerazjašnjenim okolnostima dogodio u subotu, oko 10.30, u selu Mrsać na takozvanom starom putu Kraljevo-Čačak, srećom nije bilo nastradalih, ali je povređeno šest osoba i pričinjena je značajna materijalna šteta.

RepublikaFoto: pixabay.com
Policija (Ilustracija)

Kako se pretpostavlja, ovaj karambol se dogodio kada je „folksvagen šaran“ požeške registracije, krećući se iz pravca Čačka prema Kraljevu, iznenada i naglo pokušao da skrene u levo na sporedni, lokalni put i tako snažno udario u „folksvagen turan“ kraljevačke registracije koji je dolazio iz suprotnog pravca. Ne mogavši nikako da ih izbegne, u sudarene automobile potom je udario „seat“ kraljevačke registracije koji se kretao sporednom saobraćajnicom.

Ovom prilikom povređen je stariji bračni par iz Požege, kao i bračni par sa dvoje dece iz „folksvagena“ kraljevačke registracije. Svi povređeni preveženi su sanitetskim vozilima u Opštu bolnicu „Studenica“ u Kraljevu gde su i zbrinuti i ne nalaze se u životnoj opasnosti.

 
- Najvažnije je da su deca dobro, praktično nepovređena, ali su prilično uplašena. Dobro je i to što su svi u „folksvagenu“ koji je vozio moj brat bili vezani sigurnosnim pojasom, inače bi od siline udarca poizletali napolje, a posledice bi verovatno bile strašne – rekao je brat vozača „folksvagen turana“ koji je bio na mestu udesa.

Zbog sudara i uviđaja saobraćaj se na ovoj deonici starog puta Kraljevo-Čačak jedno vreme odvijao naizmenično.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading