DA SRCE PREPUKNE! Žurila da im OVO odnese: Oktrili smo gde je išla žena koju je pokosio sanitet!

Autor: A. P.

Hronika

24.09.2020

20:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelisaveta Jelka Georgijev (42) iz sela Dragovita poginula je jutros oko 8.30 u mestu Belo Polje kada je na nju, na starom magistralnom putu Pirot-Dimitrovgrad, naleteo sanitetski auto Doma zdravlja Dimitrovgrad. Jeziva slika žene u lokvi krvi i oko nje rasuto povrće i voće, razbijena jaja i proliveno mleko zaledila je krv očevicima.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Foto: Ilustracija

- Ženi nije bilo spasa, odmah je bilo jasno svima, mladom vozaču saniteta, pacijentu kojeg je vraćao sa dijalize iz Pirota i prodavcu iz obližnje prodavnice, koji je poslednji i razgovarao sa nesrećnom Jelkom. Ona je iz sela nosila hranu mužu Draganu, ćerki Ani i malom sinu Spasenu, koji je tek krenuo u školu ove godine - ispričao je izvor iz istrage za Srpski telegraf.

Prema prvim rezultatima istražnog postupka, nesrećna žena je iz prodavnice pretrčavala ulicu žureći na autobus, loše procenivši situaciju, te je izletela pravo pod točkove saniteta.

- Naš vozač je doživeo šok i van sebe je zbog nesreće u kojoj je stradala žena koja bi mu po godinama mogla biti majka. On je bio na poslu i u autu je bio sam sa pacijentom kojeg je vozio na dijalizu. Zbog istrage ne smemo da govorimo o krivici, ali mi smo uz njega jer je mlad, lepo vaspitan i vredan radnik - rekli su za Srpski telegraf nezvanično iz Doma zdravlja Dimitrovgrad, navodeći da Osnovno javno tužilaštvo u Pirotu vodi istragu i da će krajnji sud doneti tek nakon obdukcije tela stradale žene i salušanja svedoka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading