CRNI DETALJI MASAKRA U BARIČU! OPŠTINAR UHAPŠEN ZBOG JEZIVOG UBISTVA: Upao kroz prozor i nožem ubo ženu!

Autor:

Hronika

25.09.2020

03:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jasminu Lazarević (46) masakrirao je u kući u kojoj je živela u Bariču, u Beogradskoj ulici 53, njen bivši emotivni partner Radovan Ranisavljević, inače načelnik opštih poslova u opštini Koceljeva. Krvavo klupko počelo je da se odmotava kada su u sredu uveče, oko 22 časa, policajci u Šapcu priveli Ranisaljevića, koji je, navodno, hteo da počini samoubistvo skokom sa mosta u Šapcu.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
ŽRTVA Jasmina Lazarević

- Čovek je bio vidno uzrujan, videlo se da nešto nije u redu s njim. Nije dugo trebalo da prizna da je počinio jeziv zločin. Policajci iz Šapca obavestile su kolege iz Obrenovca koje su došle do adrese koju je osumnjičeni Ranisavljević dao - navodi izvor Srpskog telegrafa iz istrage.

Ono što su policajci zatekli bio je pravi šok za njih. Telo nesrećne žene ležalo je u lokvi krvi s brojnim ranama na telu.

- Pretpostavlja se da je Ranisavljević pokušavao da se vidi s njom, ali je ona to odbijala. On se na kraju prikrao kući u kojoj je živela. To je kuća njenih rođaka koji su joj iznajmili prvi sprat. Pošto nije mogao da upadne na vrata, Ranisavljević je u dvorištu našao merdevine i popeo se kroz prozor. Tu je posle kraće svađe izgubio kontrolu, zgrabio nož i izbo nesrećnu ženu nasmrt. Pretpostavlja se da je zločin počinio u sredu oko 20 časova, ali tačno vreme pokazaće obdukcija - navodi sagovornik Srpskog telegrafa.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Radovan Ranisavljević

Nestao iz kuće pre nekoliko dana

Porodica Radovana Ranisavljevića, osumnjičenog za ubistvo Jasmine Lazarević, u šoku je zbog svega što se desilo.

- Ne znam, stvarno. Nemamo pojma šta se dešavalo, otišao je iz kuće pre nekoliko dana, ne možemo mi da kontrolišemo roditelje. Tu nesrećnu ženu čak i ne znam - rekao je sin osumnjičenog koji nije želeo više da priča o kobnom događaju.

Radovan Ranisavljević je načelnik Uprave za opšte poslove u opštini Koceljeva. Meštani sela Svileuva, iz kojeg su i ubica i žrtva, kažu da je ceo život bio neki funkcioner. Osim funkcija, navodno, voleo je i žene.

- Bio je šef mesne kancelarije, a jedno vreme i matičar. Navodno je bio i direktor neke firme, a radio je u opštini. On mnogo voli žene i pričalo se da je imao nekoliko ljubavnica ovde u selu - rekao je jedan meštanin Svileuve koji je želeo da ostane anoniman. Prema njegovim rečima, nije isključeno da je Ranisavljević koristio svoj položaj.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
KUĆA UŽASA Ovde je nađeno Jasminino telo

Muž ga uhvatio na delu i kaznio

Prema priči jednog meštanina Svileuve, Ranisavljević je zbog vanbračnih avantura često upadao u nevolje.

- Celo selo zna da ga je jedan muž uhvatio na delu, pa ga zimi, samo u atletskoj majci, zatvorio ceo dan u čardak, a ispred vezao psa. Pustio ga je tek uveče, pošto ga je pustio ceo dan da se smrzava - ispričao je ovaj meštanin.

Jasmina Lazarević, devojačko Puretić, iza sebe je ostavila sina (25) i ćerku (17). Ona se sa mužem, koji je vozač kamiona, pre 10-12 godina doselila na Umku, ali su se njih dvoje rastali pre otprilike pre dva meseca iako se zvanično nisu razveli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading