ZA NEVERICU! Policija ne može da pronađe poslanika koji je rođaka BRUTALNO izudarao ČEKIĆEM ZA MESO

Autor:

Hronika

24.09.2020

14:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Narodni poslanik iz Prijepolja Samir Tandir koji je u noći između utorka i srede pretukao Seada Veljovića, kako je ovaj ispričao čekićima za meso, još uvek nije saslušan, saznaje Republika.

RepublikaFoto: Republika
Samir Tandir

Tandir je, iako su inspektori Policijske uprave Prijepolje pokušavali da ga pronađu, do četvrtka pre podne ostao nedostupan policiji. Prema nezvaničnim informacijama iz prijepoljske policije u toku je rad na utvrđivanju činjenica u vezi ovog događaja čiju jasniju sliku bi trebalo da daju zapisi sa video kamera u naselju Centrala gde je došlo do sukoba.

U Osnovnom javnom tužilaštvu iz Prijepolja rečeno nam je da će protiv Tandira u redovnom postupku biti podneta krivična prijava za lake telesne povrede.

Samira Tandira, poslanika u sadašnjem sazivu Narodne skupštine Republike Srbije, zamenika predsednika Zukorlićeve Stranke pravde i pomirenja, i odbornika u SO Prijepolje, Sead Veljović je prijavio policiji ispričavši da ga je Tandir posle prepirke tukao čekićima za meso.

 

Veljović je, kako je za "Blic" rekao njegov advokat Haris Rovčanin, prilikom napada zadobio povrede glave, kuka i pojedinih delova tela. Zbog zadobijenih povreda je iz Prijepolja, gde mu je ukazana lekarska pomoć, Veljović je prebačen u užičku bolnicu na snimanje glave.

Svedok nemilog događaja bila je Veljovićeva supruga, inače Tandirova bliža rođaka. Sead Veljović policiji je ispričao da je do prepirke sa Tandirom došlo u Ulici Izeta Čavića u Prijepolju. Tokom svađe, ispričao je povređeni, narodni poslanik je potegao dva čekića za meso – tučka i nasrnuo na njega.

Veljović je preneo da je posle dva udarca u glavu koja mu je zadao Tandir pao na zemlju i donekle izgubio svest i da je kasnije još nekoliko puta udaren dok je pokušavao da ustane i odbrani se od napadača. Dalje, naveo je da je njegova supruga pokušala da spreči sukob, ali da se Tandir nije obazirao na njene molbe.

 

Veljović je ispričao da je u jednom trenutku uspeo da eskivira udarac i da je Tandir umesto u njega udario u beton zbog čeka se čekić raspao.

U sredu ujutro iz Prijepolja su plasirane određene priče da je do sukoba u Ulici Izeta Čavića došlo pošto je Veljović nasrnuo Tandira a ovaj mu uzvratio. Isti krugovi navode da je Tandir napadnut od strane muža kojeg je žena varala sa Tandirom.

Veljović sve ovo demantuje tvrdeći da je on bio žrtva napada i postavljajući logično pitanje: "Kako je žena mogla da me vara sa bliskim rođakom".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading