PATOLOŠKA LJUBOMORA MOTIV UBISTVA: Otkriven identitet žene koju je opštinski funkcioner nasmrt IZBO NOŽEM u Bariču!

Autor: blic.rs, republika.rs

Hronika

24.09.2020

11:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radovan R, opštinski funkcioner osumnjičen za ubistvo u Bariču, nasmrt je izbo svoju ljubavnicu Jasminu L. koja je inače bila zaposlena u Kliničkom centru Srbije. Nakon krvavog pira, Radovan je pokušao samoubistvo.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Kuća u kojoj se desio zločin

Beogradska policija pronašla je telo Jasmine L. u kući u Bariču nakon što je Radovan R. pokušao samoubistvo skokom s mosta u Šapcu, u čemu su ga sprečili.

Policajcima je kasnije ispričao da je motiv njegovog pokušaja suicida ubistvo koje je prethodno učinio u kući u Bariču, usmrtivši ubodima noža svoju ljubavnicu.

 

Tako je klupko jezivog zločina počelo da se odmotava...

Ispostavilo se da su se Radovan i Jasmina, inače oboje porodični ljudi sa supružnicima i odraslom decom, upoznali u rodnom selu i započeli ljubavnu vezu.

Posle nekog vremena, odlučili su i da uplove u zajednički život tako da su se odselili od supružnika... Ona je inače radila u Kliničkom centru Srbije kao kuvarica.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Zapečaćena vrata

Veruje se da bi motiv krvoprolića mogla biti Jasminina odluka da se ipak vrati suprugu i sa njim nastavi život.

Podsetimo. Radovan je razjaren tom odlukom došao ispred kuće u Bariču, uz pomoć merdevina se popeo do njene sobe i žustre svađe je nasmrt izbo nožem. Nakon toga je zaključao sobu, seo u automobil i odvezao se u Šabac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading