LUD ZBUNJENOG, A I KO JE KOGA DOHVATIO! Masovna tuča u Novom Sadu, ima teže povređenih

Autor: Tanjug, Republika

Hronika

24.09.2020

07:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Noćas oko 2 sata posle ponoći u Novom Sadu je došlo do masovne tuče u Ulici Laze Telečkog, ispred jednog od lokala, a tuča se nastavila i u Ulici Mite Ružića.

RepublikaFoto: pixabay.com

Kako portal nsuzivo nezvanično saznaje, grupa mladića sukobila se sa osobljem jednog od lokala u toj ulici, ali nije poznato da li je lokal u to vreme bio otvoren.

Nezvanično, jedna osoba zadobila je teške telesne povrede, odnosno prelom ruke.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Stanar Centra

24.09.2020 17:16

Naravno da je bio otvoren lokal, jer i dalje svaku noć narodnjački lokali u Laze Telečkog terorišu ceo kvart do 2-3 ujutro sa napanjenom muzikom do daske i otvorenim prozorima. Dakle, svaku noć. Nedeljom, ponedeljkom, utorkom, sredom, četvrtkom, petkom, subotom. Komunalnoj policiji su vezane ruke jer nemaju zakonska ovlašćenja da ih prinudno zatvore kada krše radno vreme i nivoe buke, već samo mogu da im pišu kazne od kojih imaju već hiljade neplaćenih. Neverovatno je da grad Novi Sad i dalje dozvoljava ovo sramotno iživljavanje šačice primitivaca nad stanarima Laze Telečkog, Miletićeve, Njegoševe, Mite Ružića, Katoličke Porte i šire. Ovi lokali privlače najgori šljam ovog grada jer su jedini od svih lokala u centru koji ne poštuju radno vreme i otvoreni su u to doba noći. Svi se onda kao čude kad se desi neko nasilje. Sve dok se ne reši problem rada narodnjačkih "klubova" u Laze Telečkog, uz svo dužno poštovanje ovom gradu kojeg volim, Novi Sad nema prava da sebe naziva Prestonicom Kulture.