UŽAS KOD KRALJEVA! Tri osobe povređene u direktnom sudaru: Vatrogasci SEKLI AUTO da bi izvukli vozača!

Autor: novosti.rs, Republika

Hronika

22.09.2020

15:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U saobraćajnom udesu dva automobila koji se pod još nerazjašnjenim okolnostima dogodio u utorak oko 15 sati, u selu Samaila nadomak Kraljeva, na takozvanom starom putu prema Čačku, povređene su tri osobe.

Foto: Ilustracija

Kako se pretpostavlja, udes se dogodio kada su se iz nepoznatih razloga direktno sudarili "fijat punto" kraljevačke registracije koji se kretao iz pravca Kraljeva prema Čačku i "hjundaji" kruševačke registracije koji je dolazio iz suprotnog smera.

Ovom prilikom povređene su tri osobe kojima je u svesnom stanju ukazana pomoć najpre na mestu udesa, a potom su sanitetskim vozilima prevežene u Opštu bolnicu "Studenica" u Kraljevu gde su i zbrinute.

O težini udesa najbolje govori podatak da su pripadnici vatrogasno-spasilačke jedinice morali da seku "punta" kako bi se ukazala pomoć povređenom vozaču.

Zbog udesa i uviđaja saobraćaj je na ovoj deonici puta jedno vreme bio potpuno obustavljen, pa su se vozila upućivala na alternativne putne pravce.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading