(VIDEO) ODLOŽENO SUĐENJE NEĐELJKU ĐUROVIĆU! ZAŠTO - NIKO NE ZNA?! Majka psihopate šokirala IZJAVOM!

Autor: Republika

Hronika

22.09.2020

09:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas je odloženo suđenje Neđeljku Đuroviću koji se tereti za ubistvo Miloša Mileusnića jer se on nije pojavio. Termin je pomeren za 10. oktobar, a kako saznajemo sudija nije mogla da obrazloži zašto je došlo do odlaganja.

RepublikaFoto: instagram.com/djurovic_nedjeljko
Neđeljko Đurović

Sudija je objasnila da će tražiti izveštaj od Okružnog zatvora o razlozima zbog kojih se okrivljeni Đurović nije pojavio pred sudom.

Osim toga, ono što je bacilo senku na samo odlaganje, jeste skandalozna izjava majke Neđeljka Đurovića, koja je rekla kako njenog sina tek čekaju dobri dani.

- Videla sam ga juče i bio je dobro. Nije mi jasno zašto se danas nije pojavio jer sada sledi najbolji period za njega - rekla je ona i ostavila u neverici prisutne.

RepublikaFoto: Printskrin
Miloš Mileusnić

Otac ubijenog Miloša Mileusnića je nakon odlaganja rekao da je ovo još jedan proceduralni propust i da njemu nije jasno zašto se odugovlači presuda koja pre ili kasnije mora biti donesena. 

- Očekujem maksimalnu kaznu za ubicu, iako mi to neće vratiti dete bar će pravda biti zadovoljena, a to će biti i poruka drugima u ovoj zemlji - rekao je Goran Mileusnić prisutnim novinarima. 

Šta je još rekao, pogledajte u narednom videu: 

Podsetimo, Neđeljko Đurović (30) se tereti da je 27. januara 2019. godine rano ujutru nasmrt izbo nožem Miloša Mileusnića (24), ispred zgrade u Ulici Dimitrija Tucovića u Beogradu.

Đurović je uhapšen brzo nakon zločina i od tada je u pritvoru. Optužnicom Višeg javnog tužilaštva se tereti za krivično delo teško ubistvo na podmukao način, za koje je zaprećena kazna od 10 do 40 godina zatvora.

Prema pisanju medija, Đurović je iz imućne porodice iz Požarevca, ali godinama živi u Begradu, gde su mu roditelji kupili stan.

Mileusnić je bio student iz Čačka, koji je od zadobijenih povreda preminuo u Urgentnom centru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading