HTEO DA SAKRIJE SAOBRAĆAJKU: Suvozač izleteo iz auta i umro od posledica povreda, a vozač rekao da je pao sa terase?!

Autor: Republika

Hronika

21.09.2020

08:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osnovno javno tužilaštvo u Leskovcu odedilo je zadržavanje S. S. (1987) iz Vlasotinca zato što je 19. septembra upravljajući džipom "Grand čiroki" na putu Gadžin Han-Leskovac, iza za sada nepoznatih razloga izgubio kontrolu nad vozilom i sleteo sa puta, pri čemu je iz vozila ispao suvozač S. J. (1981) iz Dubrave kod Vlasotinca i zadobio teške i po život opasne povrede.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Nakon nezgode osumnjičeni je izvukao oštećenog na put gde je zaustavio prvo vozilo koje je naišlo i njime oštećenog prevezao do bolnice u Leskovcu gde je medicinskom osoblju rekao da je oštećeni povrede zadobio padom sa terase.

Nakon toga pozvao je dva druga i sa njima otišao do mesta nezgode gde su vozilo izvukli, odvezli ga do sela Orašja i sa njega skinuli tablice.

Oštećeni je juče preminuo u KC u Nišu.

Policija je naložila da se identifikuju lica koja su osumnjičenom pomogla da ukloni vozilo sa lica mesta i da se protiv njih pokrene postupak za krivično delo pomoć učiniocu posle izvršenog dela iz čl. 333.KZ.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading