LIKVIDIRANI "ŠKALJARCI" VEROVALI ISTOM ČOVEKU: Evo šta je pronađeno u telefonima Alana Kožara i Stevana Stamatovića!

Autor: Republika

Hronika

21.09.2020

07:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Međunarodni istražitelji koji uporedo vode istrage o ubistvima visokopozicioniranih članova škaljarskog klana u Grčkoj i Španiji došli su do podataka da su žrtve u oba slučaja bile na vezi sa pojedinim članovima kriminalne organizacije koja je organizovala atentate na njih.

RepublikaFoto: youtube.comvijestionline/code3paris
Foto: Ilustracija

Tako su u telefonima ubijenih Alana Kožara i Stevana Stamatovića pronađeni gotovo isti pozivi, ali i sms-ovi. Kako je otkriveno, oni su svakodnevno bili na vezi sa licem za koje se sumnja da ih je izdalo i odalo lokacije na kojima su se krili.

Dedović i Kožar ubijeni su u razmaku od nekoliko meseci, a uvidom u listinge poziva i SMS komunikacije, ispektori su utvrdili da su žrtve imale puno poverenje u tu osobu, kojoj su u elektronskoj formi poslali lokacije na kojima su se krili.

Podsetimo, ova godina počela je jezivom likvidacijom u restoranu u Atini i najavila je jednako teške i brutalne sukobe širom Evrope. U nedelju, 19. januara, oko 18.30 sati u restoranu „Voskopula“u Atini četvorica muškaraca zapucala su na Igora Dedovića i Stevana Stamatovića. Od kraja januara pa sve do danas, hici su ispaljeni na sam vrh škaljarskog i kavačkog klana - Igora Dedovića, Stevana Stamatovića, Radoja Zvicera, a krajem jula i na Alana Kožara i Damira Hadžića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading