Žestoka tuča Novom Pazaru, radio i nož! Do sukoba došlo jer je mladić (17) slao lascivne poruke majci napadača

Autor: Telegraf, Republika

Hronika

21.09.2020

07:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novopazarska policija uhapsila je sedamnaestogodišnjeg tinejdžera zbog sumnje da je nožem izbo mladiće od 19 i 20 godina, kao i petnaestogodišnjaka koji se tereti da im je zadao nekoliko udaraca.

RepublikaFoto: pixabay.com

Kako mediji nezvanično saznaju, do verbalnog sukoba, a potom i tuče došlo je ispred kuće uhapšenog sedamnaestogodišnjaka.

- Nakon kraće rasprave jedan od oštećenih je krenuo ka sedamnaestogodišnjaku kako bi se fizički obračunali. Došlo je do tuče tokom koje je on potegao nož i dva puta ubo u predelu grudi oba mladića, dok ih je petnaestogodišnjak nekoliko puta udario zatvorenim šakama - prenosi detalje izvor iz istrage.

Devetnaestogodišnjak je zadobio teške telesne povrede i nakon ukazane pomoći u novopazarskoj Opštoj bolnici njegovo zdravstveno stanje je sada stabilno. Godinu dana stariji mladić je lakše povređen.

 

 

 

Sukob nastao zbog poruka?

Prema nepotvrđenim informacijama, do sukoba među mladićima je došlo zbog toga što je, navodno, sedamnaestogodišnjak slao poruke i uznemiravao majku jednog od oštećenih.

- Petnaestogodišnji mladić se druži sa jednim od oštećenih i on je, kako je rekao prilikom saslušanja, šale radi dao broj telefona majke jednog od njih svom prijatelju koji joj je potom slao poruke, navodno, ne znajući da se radi o starijoj osobi i majci oštećenog. Kada je oštećeni saznao šta se dešava došlo je do sukoba i tuče - dodaje izvor koji je upoznat sa detaljima istrage.

 

 

 

Sedamnaestogodišnji mladić se tereti da je počinio krivično delo teško ubistvo u pokušaju, a njegov dve godine mlađi prijatelj nasilničko ponašanje.

Na predlog zamenika Višeg tužioca u Novom Pazaru, Viši sud im je odredio pritvor do 30 dana.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading