OGLASIO SE MILADIN KOVAČEVIĆ: Evo šta je rekao o prijavi za nasilje!

Autor: Republika

Hronika

20.09.2020

20:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivšeg košarkaša Miladina Kovačevića devojka Tijana T. prijavila je prošle nedelje za nasilje, što je izazvalo veliku medijsku pažnju.

RepublikaFoto: youtube.com/Treće poluvreme
Miladin Kovačević

Kovačević je svojevremeno bio osuđen na dve godine i tri meseca zatvora jer je pre 12 godina prebio studenta Brajana Štajnhauera u Americi. Država Srbija je tada porodici pretučenog mladića platila 900.000 dolara na ime obeštećenja.

- Još od 2008. godine sam žrtva nezapamćenog linča u kom se u kontinuitetu prikazujem kao sociopata, monstrum i nasilnik... Tako je bilo i u ovom slučaju od pre nekoliko dana - kaže Miladin Kovačević (33), koji je nakon saslušanja u subotu pušten iz pritvora uz izrečenu meru zabrane komunikacije sa Tijanom T. i njenom sestrom.

Miladin Kovačević tvrdi da je ovaj događaj nastavak nezapamćene kampanje protiv njega.

- Živim pod lupom javnosti sve ove godine i svaki moj postupak dobija negativnu konotaciju čak i kada su činjenice u potpunosti na mojoj strani. Apsolutno se gnušam nasilja nad ženama i oduvek sam ga osuđivao, ali isto tako ne dozvoljavam da neko preko mog imena gradi sebi određenu reputaciju ili da preko navodne viktimizacije sebe mene stavlja u kontekst nasilnika. Na kraju dana svako sebe treba da bude u stanju da pogleda u ogledalo, ja sam to u stanju, a vi? - poručio je Kovačević.

Kovačević je u subotu na saslušanju negirao da je zlostavljao i mučio Tijanu T. i pretnjama ugrozio njenu sigurnost, kako je to ona tvrdila. Tokom iznošenja odbrane izjavio je da je Tijana uznemiravala njega i dodao da mu ona nije devojka, već da su povremeno imali intimne odnose.

- Priznao je da su se raspravljali i ispričao da je ona njega te večeri proganjala, lupala mu na vrata i uznemiravala ga, kao i da ga je udarala torbicom i gađala mobilnim telefonom kad je otvorio ulazna vrata - rekao je izvor iz istrage.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading