(VIDEO) Opet se oglasila Strahinjina Kolumbijka: Da li se na njemu nalazi ubijeni Stojanović?

Autor: blic.rs, republika.rs

Hronika

20.09.2020

12:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kolumbijka Sonja Suarez Gomez (45), devojka ubijenog Strahinje Stojanovića (30), ponovo se oglasila novom objavom na društvenoj mreži Instagram.

RepublikaFoto: instagram.com/soniasuarezgmz
Strahinja i Sonja

Ovoga puta, ona je objavila video iz automobila, na kome se vidi da se drži za nekim za ruke, a pojedini mediji su pretpostavili da je to upravo pokojni Stojanović.

U pozadini se čuje pesma izvođača Vanotek - Reci mi ko, a u jednoj od strofa kaže, "reci mi ko će biti tu za tebe, ono što radite vratiće vam se". Dok je u jednom delu snimka može se primetiti emotikon belog goluba, kao simbola slobode.

Da li je ovim Sonja želela nešto da poruči onima koji su ubili Strahinju ili je samo pesma koja je asocira na vreme provedeno sa njim to sam oona zna.

 

Sonja je inače, od smrti svog partnera nekoliko puta objavjavljivala fotografije i snimke koji su bili upućeni ubijenom Strahinji.

Podsetimo, 13. septembra na Novom Beogradu, dogodila se eksplozija automobila pod koji je postavljana bomba ispod vozačevog sedišta gde se nalazio Strahinja Stojanović koji je od posledica preminuo u Urgentnom centru.

 

Kolumbijka koja je tada bila sa njim, nalazila se na suvozačevom sedištu i ona je prilikom eksplozije lakše povređena. Na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu ona je izjavila "da Strahinja uopšte nije bio uplašen za sopstvenu bezbednost" i da "nije sumnjao da mu preti bilo kakva opasnost".

Inače, Stojanović je odranije poznat policijskim organima po svom bogatom dosijeu. U medijima je povezivan sa braćom Branisavom i Slobodanom Šaranović iz Crne Gore.

Dovodio se u vezu sa ubistvom advokata Dragoslava Miše Ognjanovića, bio je na meti ubica 2018. godine kada je preživeo eksploziju podmetnute bombe u naselju Galenika. tada je teško povređena njegova tadašnja devojka iz Španije, bivša misica Olac Bilbao Gonzales (22).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading