(VIDEO) SUDAR U NIŠU OVEKOVEČEN KAMEROM: Sefamor sravljen sa zemljom!

Autor: Srbijadanas, Republika

Hronika

19.09.2020

17:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Samo pukom srećom niko nije poginuo u sudaru "opela" i "mercedesa" na raskrsnici Ulice vojvode Tankosića i Bulevar Nemanjića u Nišu danas oko 13.45 časova, budući da je "mercedes" nakon udesa završio na trotoaru gde je oborio ceo stub semafora.

Foto: youtube,com
Scena srušenog semafora

Prema izjavama očevidaca, "mercedes" koji je dolazio iz pravca Bulevara Nemanjića pravio je polukružno okretanje na raskrsnici sa Ulicom Vojvode Tankosića kada je došlo do sudara sa "opelom", koji je išao pravo iz pravca Ulice 7. juli ka Bulevaru. "Opel" je udario "mercedes" u zadnji deo i odbacio ga na semafor ispred pešačkog prelaza gde srećom nije bilo pešaka.

Od siline udarca, stub semafora se savio skoro do zemlje, a gornji deo na kojem su svetla je otpao.

- Puklo je kao bomba, pravo je čudo da niko nije povređen od pešaka jer tim prelazom svakodnevno prolazi veliki broj ljudi. Na istoj raskrsnici pre desetak dana desila su se dva udesa - kaže jedan od stanara okolnih zgrada.

Policija obavlja uviđaj i utvrđuje uzroke ove saobraćajne nezgode.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading