(FOTO) "ODMALENA VOZIO MOTORE, KAO METAK JURIO KROZ NASELJE": Ovo je mladić koji je tragično nastradao na dvotočkašu u Dobanovcima!

Autor: M. J. - M. C.

Hronika

19.09.2020

13:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U saobračajnoj nesreći koja se dogodila juče u popodnevnim časovima u Ulici Lole Ribara u Dobanovcima, kada su se sudarili putnički automobil i motor, nastradao je motociklista N. M. (19).

RepublikaFoto: Facebook
N. M.

Fejsbuk profil preminulog mladića ispunjen je fotografijama raznih motora, a njegova komšinica tvrdi da je bio veliki fan ovih mašina.

Po njenim rečima, N. M. je ljubav prema motorima nasledio od oca D. M. koji je takođe voleo da izvodi vratolomije na dvotočkašu.

- N. M. je bio vatreni motociklista, kao i njegov otac. Odmalena je vozio motor. Juče je cele Dobanovce obišao kao metak - kaže ona i dodaje da je "posle toga otišao kod druga sa kojim je nastavio vožnju".

RepublikaFoto: Facebook
Otac nastradalog mladića

Ubrzo nakon što su se našli došlo je do tragične saobraćajne nesreće u kojoj je N. M. izgubio život, dok je njegov drug teško povređen i, kako Republika nezvanično saznaje, njemu je operisana karlica.

Podsetimo, juče se, u popodnevnim časovima, nekoliko vozača dvotočkaša kretalo Ulicom Lole Ribara iz centra naselja. Kako svedoče očevici, oni su uhvatili zalet, a vozač automobila koji je dolazio iz sporedne ulice nije ih na vreme video.

Tragedija je bila pitanje vremena

- Preko fejsbuk-stranice smo saznali da se nešto dogodilo, dečka koji je vozio motor znali smo iz viđenja, u šoku smo zbog svega što se dogodilo - ispričali su žitelji ovog naselja za Novosti.

Kako su rekli, nastradali mladić poginuo je nekoliko stotina metara od porodičnog doma.

Na mestu nesreće okupio se veliki broj prijatelja i porodica nastradalog mladića. U trenutku kada je pogrebno preduzeće odnosilo telo, jecaji majke i prijatelja prolomili su se ovim delom Dobanovaca.

Stariji Dobanovčani rekli su da je bilo samo pitanje vremena kada će se ovakva tragedija dogoditi.

- Ovde ima dosta motorista, a veliki broj njih izuzetno bahato vozi. Uveče stalno čujemo kako "lete" po ulicama, skoro smo dobili i saobraćajnog policajca koji kontroliše saobraćaj. Nažalost, tragedije se dogode u trenutku, i žao mi je što se ovako mlad život ugasio - ispričao je Novostima jedan od očevidaca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zoran

21.09.2020 21:59

Godinama po vojvođanskim selima maloletnici bez dozvole divljaju na neregistrovanim mopedima i motorima divljaju besomučno jureći noću neosvetljeni na trotoarima. Do duboko u noć selima se prolamaju zvuci motora. Najnoviji hit je vožnja bez ruku, na jednom točku. Policiju to ne interesuje i ne pokušava da ih zaustavi. Posle nesreće kada se desi po pravilu se unosi beleška da motor nema tablice i da nije registrovan.