(FOTO) SRBIJA JOŠ BRUJI O TOME: Otkriveno ko su podli MUČITELJI majušnog mačeta iz Leskovca

Autor: Republika

Hronika

18.09.2020

06:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zlostavljanje i mučenje mačeta od strane dvojice maloletnika zgrozilo je čitavu Srbiju, pa i region.

RepublikaFoto: Facebook.com/printscreen
Scena mučenja

Na snimku se vide dva mladića, dovoljno stari da se ne oslovljavaju kao deca a opet nedovoljno stari da bi bili odrasli, kako ubijaju mače staro svega nekoliko nedelja. Jedan mladić snima drugog koji mače drži u ruci da bi ga u sledećem trenutku iz sve snage tresnuo o pod.

Mladi monstrum, koji je na snimku nosio majicu posvećenu srpskim herojima sa Košara, a koji je počinio mizeran, kukavički i i bedan čin, pobedonosno je stegao mišiće i proslavljao svirepo ubistvo nedužne životinje.

Identitet tih tinejdžera je otkriven i podeljen na društvenim mrežama da se zauvek zna ko je činio nehumana dela prema nejakima i nedužnima. Radi se o V.M. i D.M. iz Leskovca.

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen
D.M.
RepublikaFoto: instagram.com/printscreen
V.M.

Kako su se mnogi na društvenim mrežama složili, mladi zlotvori ne bi smeli da izbegnu kaznu s obzirom da su prekršili jasno definisan zakon, a mnogi su se izjasnili da bi i sami želeli da im presude.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading